Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Vortex

Pesuallas Vortex-suunnittelun tavoitteena on löytää uusi muoto, jolla vaikuttaa pesuallasten vedenvirtaukseen niiden tehokkuuden lisäämiseksi, käyttökokemuksen lisäämiseksi ja esteettisten ja semioottisten ominaisuuksien parantamiseksi. Tuloksena on metafora, joka on johdettu idealisoidusta pyörremuodosta, joka merkitsee viemäri- ja vesivirtausta ja osoittaa visuaalisesti koko esineen toimivana pesualtaana. Tämä muoto yhdistettynä hanaan ohjaa veden kierteelle, joka sallii saman määrän vettä peittää enemmän maata, mikä johtaa veden kulutuksen vähenemiseen puhdistukseen.

Projektin nimi : Vortex, Suunnittelijoiden nimi : Deniz Karasahin, Asiakkaan nimi : Dk design.

Vortex Pesuallas

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.