Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin näkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittämät ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, että saadaan aikaan illuusio liikkeestä ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitä, missä kulmassa ne näkyvät.

Projektin nimi : Mouvant Collection, Suunnittelijoiden nimi : Brazil & Murgel, Asiakkaan nimi : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Korvakorut Ja Sormus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.