Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Stadionin Vieraanvaraisuus

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionin Vieraanvaraisuus Uusien Sky-oleskelutilojen projekti on vain ensimmäinen askel valtavasta kunnostusohjelmasta, jonka AC Milan ja FC Internazionale yhdessä Milanon kunnan kanssa toteuttavat tarkoituksenaan muuttaa San Siro -stadion monitoimilaitteeksi, joka pystyy pitämään kaikki tärkeät tapahtumat, joita Milanoon kohdistuu tulevan EXPO 2015 -tapahtuman aikana. skybox-projektin onnistumisen jälkeen Ragazzi & Partners on toteuttanut idean luoda uusi vieraanvaraisuuskonsepti San Siro -stadionin pääosaston päälle.

Projektin nimi : San Siro Stadium Sky Lounge, Suunnittelijoiden nimi : Francesco Ragazzi, Asiakkaan nimi : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadionin Vieraanvaraisuus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.