Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi käyttöliittymä ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sekä tabletti- että kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla näiden kahden välillä parantaakseen suorituskykyä koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hyödyntää kosketusnäyttöominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel® Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ympäri maailmaa.

Projektin nimi : Pupil 108, Suunnittelijoiden nimi : Jp Inspiring Knowledge, Asiakkaan nimi : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.