Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tws-Nappikuulokkeet

PaMu Nano

Tws-Nappikuulokkeet PaMu Nano kehittää "invisible in the ear" -nappikuulokkeita, jotka on räätälöity nuorille käyttäjille ja jotka sopivat useimpiin tilanteisiin. Suunnittelu perustuu yli 5 000 käyttäjän korvatietojen optimointiin ja varmistaa lopuksi, että suurin osa korvista on mukava käyttää niitä myös kyljellään makaaessasi. Latauskotelon pinta käyttää erityistä elastista kangasta merkkivalon piilottamiseksi integroidun pakkaustekniikan kautta. Magneettinen imu helpottaa käyttöä. BT5.0 yksinkertaistaa käyttöä ja säilyttää nopean ja vakaan yhteyden, ja aptX-koodekki varmistaa paremman äänenlaadun. IPX6 Vedenkestävyys.

Tws-Nappikuulokkeet

PaMu Quiet ANC

Tws-Nappikuulokkeet PaMu Quiet ANC on sarja aktiivisia melua vaimentavia todellisia langattomia kuulokkeita, jotka voivat ratkaista olemassa olevat meluongelmat tehokkaasti. Kahden Qualcommin lippulaivan bluetooth- ja digitaalisen riippumattoman aktiivisen melunvaimennuspiirisarjan tehona PaMu Quiet ANC:n kokonaisvaimennus voi nousta 40 dB:iin, mikä voi vähentää tehokkaasti melun aiheuttamia haittoja. Käyttäjät voivat vaihtaa läpikulkutoiminnon ja aktiivisen melunvaimennuksen välillä eri skenaarioiden mukaan, olipa kyseessä sitten arkielämässä tai liiketoiminnassa.

Valaistusyksikkö

Khepri

Valaistusyksikkö Khepri on lattiavalaisin ja myös riipus, joka on suunniteltu muinaisten egyptiläisten Kheprin, aamuauringon nousun ja uudestisyntymisen skarabejumalan pohjalta. Kosketa vain Khepriä ja valo syttyy. Pimeydestä valoon, kuten muinaiset egyptiläiset aina uskoivat. Egyptiläisen skarabeuksen muodon kehityksen perusteella kehitetty Khepri on varustettu himmennettävällä LEDillä, jota säätelee kosketusanturikytkin, joka tarjoaa kolme asetusta säädettävän kirkkauden kosketuksella.

Identiteetti, Brändäys

Merlon Pub

Identiteetti, Brändäys Merlon Pubin projekti edustaa kokonaista brändäystä ja identiteettisuunnittelua uudesta ravintolakeskuksesta Tvrdassa Osijekin vanhassa barokkityylisessä keskustassa, joka rakennettiin 1700-luvulla osana suurta strategisesti linnoitettujen kaupunkien järjestelmää. Puolustusarkkitehtuurissa nimi Merlon tarkoittaa vankkaa, pystysuoraa aitoja, jotka on suunniteltu suojelemaan tarkkailijoita ja armeijaa linnoituksen huipulla.

Pakkaus

Oink

Pakkaus Asiakkaan markkinoiden näkyvyyden varmistamiseksi valittiin leikkisä ilme ja tuntuma. Tämä lähestymistapa symboloi kaikkia brändin ominaisuuksia, alkuperäisiä, herkullisia, perinteisiä ja paikallisia. Uusien tuotepakkausten käytön päätavoitteena oli esitellä asiakkaille tarina mustien sikojen kasvattamisesta ja perinteisten ja korkealaatuisten lihaherkkujen valmistamisesta. Linoleikkaustekniikalla luotiin sarja kuvituksia, jotka esittelevät käsityötaitoa. Kuvitukset itsessään tuovat aitoutta ja rohkaisevat asiakasta pohtimaan Oink-tuotteita, niiden makua ja rakennetta.

Lemmikkieläinten Kuljetusväline

Pawspal

Lemmikkieläinten Kuljetusväline Pawspal Lemmikkien kantolaukku säästää energiaa ja auttaa lemmikin omistajaa toimittamaan nopeasti. Suunnittelukonseptiin Space Shuttlesta inspiroitunut Pawspal lemmikkilaukku, jolla he voivat viedä ihanat lemmikkinsä minne haluavat. Ja jos heillä on yksi lemmikki lisää, he voivat asettaa toisen päälle ja kiinnittää pyörät alareunaan vetääkseen kantolaukkuja. Lisäksi Pawspal on suunnitellut sisäisellä tuulettimella mukavaksi lemmikkieläimille ja helppo ladata sen USB C:llä.