Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekokoelma

Up

Kylpyhuonekokoelma Ylös, Emanuele Pangrazin suunnittelema kylpyhuonekokoelma osoittaa, kuinka yksinkertainen konsepti voi luoda innovaatioita. Alkuideana on parantaa mukavuutta, kunhan saniteettien istuintason tasoa kallistetaan hieman. Ideasta tuli muotoilun pääteema ja se on läsnä kokoelman kaikissa osissa. Pääteema ja tiukka geometrinen suhde antavat kokoelmalle nykyaikaisen tyylin, joka vastaa eurooppalaista makua.

Projektin nimi : Up, Suunnittelijoiden nimi : Emanuele Pangrazi, Asiakkaan nimi : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kylpyhuonekokoelma

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.