Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjeen Avaaja

Memento

Kirjeen Avaaja Kaikki alkaa kiitoksella. Ammatteja heijastava kirjeen avaussarja: Memento ei ole vain työkalusarja, vaan myös esineiden sarja, joka ilmaisee käyttäjän kiitollisuuden ja tunteet. Tuote-semantiikan ja eri ammattien yksinkertaisten kuvien kautta kuvioiden ja ainutlaatuisten tapojen avulla jokaista Memento-kappaletta käytetään käyttäjälle erilaisia sydämellisiä kokemuksia.

Japanilainen Ravintola Ja Baari

Dongshang

Japanilainen Ravintola Ja Baari Dongshang on japanilainen ravintola ja baari, joka sijaitsee Pekingissä ja koostuu bambusta eri muodoissa ja koossa. Projektin visiona oli luoda ainutlaatuinen ruokasaliympäristö yhdistämällä japanilainen estetiikka kiinalaisen kulttuurin elementteihin. Kahden maan perinteinen materiaali, jolla on vahvat yhteydet taiteisiin ja käsityöihin, peittää seinät ja katot intiimin ilmapiirin luomiseksi. Luonnollinen ja kestävä materiaali symboloi kaupunkien vastaista filosofiaa kiinalaisessa klassisessa tarinassa, Bamboo Grove's Seven Sages of the Seven Sages -sarjassa.

Nojatuoli

Osker

Nojatuoli Osker kutsuu sinut heti istumaan ja rentoutumaan. Tällä nojatuolilla on erittäin selkeä ja kaareva muotoilu, joka tarjoaa erottuvat ominaisuudet, kuten täydellisesti valmistetut puutaulut, nahkaiset käsinojat ja pehmuste. Lukuisat yksityiskohdat ja korkealaatuisten materiaalien käyttö: nahka ja massiivipuu takaavat nykyaikaisen ja ajattoman suunnittelun.

Talo

Zen Mood

Talo Zen Mood on käsitteellinen projekti, joka keskittyy kolmeen avaintekijään: minimalismi, mukautuvuus ja estetiikka. Yksittäiset segmentit kiinnitetään luomalla erilaisia muotoja ja käyttötarkoituksia: koteja, toimistoja tai näyttelytiloja voidaan luoda käyttämällä kahta muotoa. Jokainen moduuli on suunniteltu 3,20 x 6,00 m: llä, joka on järjestetty 19 m²: iin 01 tai 02 kerroksen sisällä. Kuljetus tapahtuu pääasiassa kuorma-autoilla, myös se voidaan toimittaa ja asentaa vain yhdessä päivässä. Se on ainutlaatuinen, nykyaikainen muotoilu, joka luo yksinkertaisia, eläviä ja luovia tiloja, jotka on mahdollista puhtaalla ja teollistuneella rakentavalla menetelmällä.

Wayfinding-Järjestelmä

Airport Bremen

Wayfinding-Järjestelmä Hyvän kontrastin mukainen moderni muotoilu ja selkeät tiedot Hirarchie erottaa uuden järjestelmän. Suunnistusjärjestelmä toimii nopeasti ja antaa positiivisen panoksen lentoaseman palvelun laatuun. Tärkein keino uuden fontin, erottuvan nuolen elementin käytön vieressä on erilaisten, kontrastisten värien käyttöönotto. Se koski erityisesti toiminnallisia ja psykologisia näkökohtia, kuten hyvää näkyvyyttä, luettavuutta ja esteettömän tiedon tallennusta. Käytetään uusia alumiinikoteloita, joissa on nykyaikainen, optimoitu LED-valaistus. Merkkitorneja lisättiin.

Altaan Huonekalut

Eva

Altaan Huonekalut Suunnittelijan inspiraatio tuli minimaalisesta suunnittelusta ja käytöstä hiljaisena mutta virkistävänä ominaisuutena kylpyhuonetilaan. Se syntyi arkkitehtonisten muotojen ja yksinkertaisen geometrisen tilavuuden tutkimuksesta. Allas voi olla potentiaalisesti elementti, joka määrittelee erilaiset tilat ympärillä ja samanaikaisesti avaruuden keskipisteen. Se on myös erittäin helppo käyttää, puhdas ja kestävä. Vaihtoehtoja on useita, kuten erillinen, istuinpenkillä ja seinälle kiinnitettävä sekä yksi- tai kaksoisallas. Värivaihtoehdot (RAL-värit) auttavat integroimaan mallin tilaa.