Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Osaka

Ravintola Itaim Bibin naapurissa (São Paulo, Brasilia) sijaitseva Osaka nÀyttÀÀ ylpeÀnÀ arkkitehtuurinsa tarjoamalla intiimin ja viihtyisÀn ilmapiirin eri tiloihin. Kadun vieressÀ oleva ulkoterassi on sisÀÀnkÀynti vihreÀÀn ja moderniin pihalle, yhteys sisÀ-, ulkotilojen ja luonnon vÀlillÀ. Yksityinen ja hienostunut estetiikka toteutettiin kÀyttÀmÀllÀ luonnollisia elementtejÀ, kuten puuta, kiviÀ, rautaa ja tekstiilejÀ. Lamella-kattojÀrjestelmÀÀ, jossa on hÀmÀrÀ valaistus, ja puurakennustöitÀ tutkittiin huolellisesti harmonisoivan sisustussuunnitelman valmistamiseksi ja erilaisten tunnelmien luomiseksi.

Viinin Testauslaitos

Grapevine House

Viinin Testauslaitos ViinirypÀle talo abstraktin rypÀleen muodossa, joka on melkein vapaa vireillÀ viinitarhasta. HÀnen pÀÀasiallinen tukielementti, jonka digitaalinen valmistettu pylvÀs tuottaa, edustaa kunnianosoitusta vanhalle viinirypÀleen juurille. ViinirypÀleen talon jatkuva lasin etuosa on avoinna kaikkiin suuntiin ja mahdollistaa viinitarhan vÀlittömÀn maisemakokemuksen. Kaikkien koeviinien visuaalinen maunparannus olisi myönnettÀvÀ tÀllÀ tavalla.

Kalenteri

Calendar 2014 “Farm”

Kalenteri Farm-paperikÀsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnÀn avulla. Jokainen elÀin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Moniaksiaalinen VerhoseinÀjÀrjestelmÀ

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen VerhoseinÀjÀrjestelmÀ GLASSWAVE moniakselinen verhoseinÀjÀrjestelmÀ avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. TÀmÀ uusi kÀsite seinÀseinÀmÀssÀ perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömÀiset eikÀ suorakaiteen muotoiset profiilit. TÀmÀ ehdottoman innovatiivinen lÀhestymistapa tarkoittaa, ettÀ voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillÀ varustettuja rakenteita, jotka lisÀÀvÀt kymmenkertaisesti lasiseinÀkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmÀt. GLASSWAVE on matalakerrosjÀrjestelmÀ, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintÀÀn kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, nÀyttelyhuoneet, atriiumit jne.)

VÀhittÀiskaupan Sisustus

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

VÀhittÀiskaupan Sisustus Asiakas etsii luovaa suunnittelua edustamaan hyvin brÀndiÀ. Nimi 'Hiveometrinen' muodostuu kahdesta sanasta 'pesÀ' ja 'geometrinen', jotka yksinkertaisesti kertovat pÀÀkonseptin ja visualisoivat mallin. Suunnittelu on inspiroitu brÀndin sankarituotteesta, hunajakennon muotoisesta sÀhkölevystÀ. Suunniteltu hunajakennojen klusteriksi, seinÀ- ja katto-ominaisuudet kauniissa viimeistelyssÀ yhdistÀvÀt ja vuorovaikutuksessa saumattomasti monimutkaisten geometristen muotojen kanssa. Linjat ovat herkÀt ja siistit, ja ne tuottavat tyylikkÀÀn nykyaikaisen ilmeen, joka symboloi ÀÀretöntÀ mielikuvitusta ja luovuutta.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

Pharmacy Gate 4D

Yritysarkkitehtuurikonsepti Luova konsepti perustuu aineellisten ja aineettomien komponenttien yhdistelmÀÀn, jotka yhdessÀ luovat mediaalustan. TÀmÀn alustan keskipisteelle on ominaista ylisuuri kulho abstraktion alkemian pikkukuvakkeen symbolina, jonka ylÀpuolelle projisoidaan kelluvan DNA-juosteen holografinen kaavio. TÀmÀ DNA-hologrammi, joka itse asiassa edustaa iskulausea "A Promise for Life", pyörii hitaasti ja ehdottaa oireettoman ihmisorganismin elÀmÀn helppoutta. PyörivÀ DNA-hologrammi ei edusta vain elÀmÀn virtausta, vaan myös valon ja itse elÀmÀn vÀlistÀ suhdetta.