Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jäsenten välillä ja niiden välillä. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pähkinäpähkinälevyjä, rei'itettyä alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviä tilan seinien, lattian ja katon päälle.

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesätuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittäin tyytyväinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtä hyvä kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiä heidän kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitä ymmärtämään ympäröivää ympäristöään.

Ylelliset Kengät

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset Kengät Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltään Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengät yhdistävät vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestä alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. Kengän siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillä ja muilla ylenmääräisillä koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten käsityöläisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nähtävissä.

Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tämän tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenä, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetään. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terästuilla ja viimeistelty pähkinäviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittää toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.

Rintakoru

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Rintakoru Kohteen merkin ja ulkoisen muodon avulla voidaan muuttaa koristeen uutta muotoilua. Vilkkaassa luonteessa yksi ajanjakso muuttuu toiseksi. Kevät seuraa talvea ja aamu tulee illan jälkeen. Myös värit muuttuvat samoin kuin ilmapiiri. Tämä kuvien korvaamisen, vaihtamisen periaate tuodaan esiin «Asia Metamorphosis» -koristeiden koristeissa, kokoelmassa, jossa kaksi eri tilaa, kaksi rajoittamatonta kuvaa heijastuvat yhdessä esineessä. Rakenteen siirrettävät elementit mahdollistavat koristeen luonteen ja ulkonäön muuttamisen.