Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Casa Lupita

Asuintalo Casa Lupita kunnioittaa klassista siirtomaa-arkkitehtuuria Merida, Meksiko ja sen historialliset kaupunginosat. Tämä projekti sisälsi perintökohdeksi katsotun kasonan palauttamisen, samoin kuin arkkitehtuurin, sisustuksen, huonekalujen ja maisemasuunnittelun. Projektin käsitteellinen lähtökohta on siirtomaa- ja nykyarkkitehtuurin vastakohtana.

Cifi Munkki Päiväkoti

CIFI Donut

Cifi Munkki Päiväkoti CIFI Donut -koulu on kiinni asuinyhteisössä. Luodakseen esiopetuksen toimintapaikan, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, se yrittää yhdistää myyntitilan koulutustilaan. Kolmiulotteisia tiloja yhdistävän rengasrakenteen kautta rakennus ja maisema ovat harmonisesti integroituneet, muodostaen toimintapaikan, joka on täynnä hauskaa ja kasvatuksellista merkitystä.

Viina

GuJingGong

Viina Ihmisten luovuttamat kulttuuritarinat esitetään pakkauksissa ja lohikäärmeen juominen on piirretty huolellisesti. Lohikäärmettä kunnioitetaan Kiinassa ja se symboloi suotuisuutta. Kuvassa Dragon tulee ulos juoda. Koska viini houkuttelee sitä, se leijuu viinipullon ympärille ja lisää siihen perinteisiä elementtejä, kuten Xiangyun, palatsi, vuori ja joki, mikä vahvistaa legendan Gujingin kunnianosoitusviinistä. Laatikon avaamisen jälkeen tulee kerros kartonkipaperia, jolla on kuvia, jotta laatikolla olisi yleinen näyttövaikutus avaamisen jälkeen.

Ravintola

Thankusir Neverland

Ravintola Koko projektin pinta-ala on melko suuri, s√§hk√∂n ja veden muutoksesta sek√§ keskusilmastoinnista, kuten my√∂s muista keitti√∂laitteista ja -laitteista aiheutuvat kustannukset ovat korkeat, joten sis√§tilojen sisustamiseen k√§ytett√§viss√§ oleva budjetti on melko rajallinen, joten suunnittelijat ottavat ‚ÄĚ itse rakennuksen luonnonkauneus ", mik√§ tuottaa suuren yll√§tyksen. Kattoa on muokattu asentamalla erikokoiset taivaanvalot p√§√§lle. P√§iv√§n aikana aurinko paistaa taivaanvalojen l√§pi, luo luontoa ja yhdenmukaistettua valotehosta.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tämän renkaan kanssa. Hänen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistä, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitä rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hän käyttää 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. Lisäksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. Hänen suunnittelussaan yhdistyvät itä ja länsi.

Kirjeen Avaaja

Memento

Kirjeen Avaaja Kaikki alkaa kiitoksella. Ammatteja heijastava kirjeen avaussarja: Memento ei ole vain työkalusarja, vaan myös esineiden sarja, joka ilmaisee käyttäjän kiitollisuuden ja tunteet. Tuote-semantiikan ja eri ammattien yksinkertaisten kuvien kautta kuvioiden ja ainutlaatuisten tapojen avulla jokaista Memento-kappaletta käytetään käyttäjälle erilaisia sydämellisiä kokemuksia.