Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Watchface-Sovellukset

genuse

Watchface-Sovellukset Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ovat kellosovelluksia, jotka on erityisesti kehitetty I'm Watch -laitteelle. Sovellukset ovat alkuperäisiä, yksinkertaisia ja esteettisiä suunnittelussa, tulevista etnisistä sci-fi-tyyliin digitaaliseen liiketoimintaan asti. Kaikkia katselupintojen grafiikoita on saatavana yhdeksässä värissä - ne sopivat I'm Watch -värikokoelmaan. Nyt on upea hetki uudelle tavalle näyttää, lukea ja ymmärtää aikamme. www.genuse.eu

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esittelee watchface-sovelluskokoelman, joka on suunniteltu älykelloille, joissa on mustavalkoiset 144 × 168 pikselin näytöt, kuten Pebble ja Kreyos. Täältä löydät 15 mallia yksinkertaisia, tyylikkäitä ja esteettisiä katselupintasovelluksia. Koska ne on valmistettu puhtaasta energiasta, ne ovat enemmän kuin aaveita kuin todellisia asioita. Nämä kellot ovat kaikkien aikojen taloudellisimpia ja ympäristöystävällisimpiä.

Aikakauslehti

Going/Coming

Aikakauslehti Lähtö- ja saapumisidean perusteella tämä hallituslehti on jaettu kahteen osaan: menossa / tulossa. Going on eurooppalaisista kaupungeista, matkakokemuksista ja vinkkejä ulkomaille. Sisältää julkkiksen passin jokaisessa versiossa. "Matkustajien tasavallan" passissa on henkilökohtaisia tietoja kyseisestä henkilöstä ja hänen haastattelustaan. Tulossa on ajatusta, että matkan paras palaa kotiin. Se puhuu kodinsisustamisesta, ruoanlaitosta, perheen kanssa tehtävistä toimista ja artikkeleista, joiden avulla nautimme kodistamme paremmin.

Kalenteri

calendar 2013 “ZOO”

Kalenteri ZOO on paperikäsityösarja kuuden eläimen valmistamiseksi, joista kukin toimii kahden kuukauden kalenterina. Pidä hauskaa vuotta “pienessä eläintarhassasi”! Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kellosovellus

Dominus plus

Kellosovellus Dominus plus ilmaisee aikaa alkuperäisellä tavalla. Kuten dominokappaleiden pisteet, kolme pisteryhmää edustavat: tunteja, kymmeniä minuutteja ja minuutteja. Kellonaika voidaan lukea pisteiden väristä: vihreä AM: lle; keltainen PM: lle. Sovellus sisältää ajastimen, herätyskellon ja soittoäänet. Kaikki toiminnot ovat navigoitavissa koskettamalla erillisiä nurkkapisteitä. Sillä oli omaperäinen ja taiteellinen muotoilu, joka esittelee todellista 2000-luvun kasvotaikaa. Se on suunniteltu kauniissa symbioosissa Apple-kannettavien laitteiden koteloiden kanssa. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on vain muutama välttämätön sana sen käyttämiseksi.