Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelyjuliste

Optics and Chromatics

Näyttelyjuliste Otsikko Optics and Chromatic viittaa Goethen ja Newtonin väliseen keskusteluun värien luonteesta. Tätä keskustelua edustaa kahden kirjainmuotoisen sävellyksen yhteenotto: toinen on laskettu, geometrinen, terävillä ääriviivoilla, toinen perustuu värikkäiden varjojen impressionistiseen leikkiin. Vuonna 2014 tämä muotoilu toimi Pantone Plus -sarjan taiteilijakuvien peitteenä.

Viihde

Free Estonian

Viihde Tässä ainutlaatuisessa teoksessa Olga Raag käytti virolaisia sanomalehtiä vuodesta, jolloin auto alun perin tuotettiin vuonna 1973. Kansalliskirjaston keltaiset sanomalehdet valokuvattiin, puhdistettiin, mukautettiin ja muokattiin käytettäväksi projektissa. Lopputulos painettiin autojen erikoismateriaaliin, joka kestää 12 vuotta, ja sen soveltaminen kesti 24 tuntia. Vapaa viro on auto, joka kiinnittää huomion, ympäröi ihmisiä positiivisella energialla ja nostalgisilla, lapsuuden tunneilla. Se herättää uteliaisuutta ja sitoutumista kaikilta.

Kuivateepakkaus

SARISTI

Kuivateepakkaus Suunnittelu on sylinterimäinen astia, jossa on kirkkaita värejä. Innovatiivinen ja valaiseva värien ja muotojen käyttö luo harmonisen muotoilun, joka heijastaa SARISTIn kasviperäisiä infuusioita. Suunnittelumme erottaa kykymme antaa nykyaikainen käänne kuivan teepakkauksen suhteen. Pakkauksissa käytetyt eläimet edustavat tunteita ja olosuhteita, joita ihmiset usein kokevat. Esimerkiksi Flamingo-linnut edustavat rakkautta, Panda-karhu edustaa rentoutumista.

Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he päättivät tehdä niin tänään! He elvyttivät ja soveltivat tätä muinaista taidetta ja perinnettä nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöä. Se ei ole noidankehä; se on suora kehittyvä luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.

Brändäys

1869 Principe Real

Brändäys 1869 Principe Real on aamiaismajoitus, joka sijaitsee Lissabonin trendikkäimmällä paikalla - Principe Real. Madonna osti juuri talon tältä naapurustolta. Tämä B & B sijaitsee vuonna 1869 vanhassa palatsissa, joka pitää vanhan viehätyksen sekoitettuna nykyaikaiseen sisustukseen, antaen sille ylellisen ilmeen. Tämän tuotemerkin edellytettiin sisällyttävän nämä arvot logoonsa ja tuotemerkkisovelluksiin tämän ainutlaatuisen majoituksen filosofian heijastamiseksi. Tuloksena on logo, joka sekoittaa klassisen kirjasimen muistuttamalla vanhoja ovien numeroita, nykyaikaisella typografialla ja yksityiskohdalla tyylitelty sängyn kuvake L Realissa.

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu Keskiajalla paikalliset panimot antoivat oluensa yli 600 vuotta vanhoihin kallioleikattuihin kellareihin Nürnbergin linnan alla. Tätä historiaa kunnioittaen "AEcht Nuernberger Kellerbier" -pakkaus vie aidon ajassa taaksepäin. Olutetiketissä on käsin piirretty linna, joka istuu kivillä, ja kellarissa oleva puinen tynnyri, jota kehystävät vintage-tyyliset fontit. Yrityksen "St. Mauritius" tavaramerkki ja kuparinvärinen korkkikorkki osoittavat käsityötaitoa ja luottamusta.