Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvinkeitin

Lavazza Idola

Kahvinkeitin Täydellinen ratkaisu kahvin ystäville, jotka etsivät kunnollista italialaista espresso-kokemusta kotona. Kosketusherkällä käyttöliittymällä, jolla on akustinen palaute, on neljä valintaa ja lämpötilan nosto-toiminto, joka tarjoaa räätälöityjä kokemuksia jokaiseen makuun tai tilanteeseen. Kone ilmoittaa puuttuvasta vedestä, täynnä korkkisäiliöstä tai kalkinpoiston tarpeesta lisävalaistujen kuvakkeiden avulla ja tippa-alusta voidaan säätää helposti. Suunnittelu avoimella hengellään, laadukkaalla pintakäsittelyllä ja hienostuneella yksityiskohdilla on Lavazzan vakiintuneen muotoisen kielen kehitys.

Projektin nimi : Lavazza Idola, Suunnittelijoiden nimi : Florian Seidl, Asiakkaan nimi : Lavazza.

Lavazza Idola Kahvinkeitin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.