Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila Sisustus

Quaint and Quirky

Kahvila Sisustus Quaint & Quirky Dessert House on projekti, joka näyttää modernia nykyaikaista tunnelmaa ja ripaus luontoa, joka heijastaa tarkasti herkullisia herkkuja. Tiimi haluaa luoda tapahtumapaikan, joka on todella ainutlaatuinen. He etsivät inspiraatiota linnunpesästä. Konsepti herätti sitten kokoelman istuintyynyjä, jotka toimivat avaruuden keskeisenä piirteenä. Kaikkien palkkien elinvoimainen rakenne ja värit auttavat luomaan yhdenmukaisuuden tunteen, joka sitoo maan ja mezzanine-lattian, vaikka ne antavat tunnelmalle ripauksen huomion tarttumisesta.

Projektin nimi : Quaint and Quirky, Suunnittelijoiden nimi : Chaos Design Studio, Asiakkaan nimi : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Kahvila Sisustus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.