Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Espressokeitin

Lavazza Tiny

Espressokeitin Pieni, ystävällinen espressokeitin tuo aito italialainen kahvikokemus kotiisi. Suunnittelu on iloisesti välimerellinen - koostuu muodollisista perusrakenteista - juhlitsee värejä ja soveltaa Lavazza-suunnittelukieltä pintakäsittelyssä ja yksityiskohtaisessa suunnittelussa. Pääkuori on valmistettu yhdestä kappaleesta ja sillä on pehmeät, mutta tarkasti hallitut pinnat. Keskiharja lisää visuaalista rakennetta ja etukuvio toistaa vaakateeman, joka esiintyy usein Lavazza-tuotteissa.

Projektin nimi : Lavazza Tiny, Suunnittelijoiden nimi : Florian Seidl, Asiakkaan nimi : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressokeitin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.