Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalenteri Rakennamme kaupunkeja kanssasi. NTT East Japan -yrityksen myynninedistämisen välittämä viesti sisältyy tähän pöytäkalenteriin. Kalenterilevyjen yläosa on leikkaus värikkäistä rakennuksista ja päällekkäiset arkit muodostavat yhden onnellisen kaupungin. Se on kalenteri, josta voi nauttia vaihtamalla rakennuslinjan maisemia joka kuukausi, ja se täyttää sinut tuntemasta olla onnellinen koko vuoden.

Kalenteri

NTT COMWARE “Season Display”

Kalenteri Tämä on pöytäkalenteri, joka on tehty leikattu malli, jossa on kausikuvioita hienossa kohokuvioinnissa. Kuvion kohokohta on, kun se näytetään, kausivaiheiset asetetaan 30 asteen kulmaan parhaan katselun kannalta. Tämä uusi muoto ilmaisee NTT COMWAREn uuden tyylin uusien ideoiden tuottamiseksi. Ajattellaan kalenteritoiminnoista, joissa on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat. Se on hyvä nopeaa katselua varten ja helppokäyttöinen. Se on omaperäisyys, joka erottaa sen muista kalentereista.

Pölykaula Ja Luuta

Ropo

Pölykaula Ja Luuta Ropo on tasapainottava pölykato ja luuta -konsepti, joka ei koskaan pudota lattialle. Pölykapselin alaosastoon sijoitetun vesisäiliön pienen painon ansiosta Ropo pitää itsensä luonnollisessa tasapainossa. Pölyn pyyhkimisen jälkeen helposti pölykapselin suoran huulen avulla käyttäjät voivat napsauttaa luudan ja pölykaapin yhteen ja laittaa sen pois yhtenä kokonaisuutena huolta siitä, ettei se koskaan pudota. Nykyaikaisen orgaanisen muodon tavoitteena on tuoda sisätiloihin yksinkertaisuutta ja keinuvalla weeble-huojuntaominaisuudella on tarkoitus viihdyttää käyttäjiä lattian puhdistamisen yhteydessä.

Viinitarra

5 Elemente

Viinitarra ”5 Elemente” -suunnittelu on seurausta projektista, jossa asiakas luotti muotoilutoimistoon täysin ilmaisunvapaudella. Tämän suunnittelun kohokohta on roomalainen merkki “V”, joka kuvaa tuotteen pääideaa - viittä viinityyppiä, jotka on kietoutunut ainutlaatuiseen sekoitukseen. Etiketissä käytetty erityispaperi sekä kaikkien graafisten elementtien strateginen sijoittaminen provosoivat potentiaalista kuluttajaa ottamaan pullon ja pyörittämään sitä käsiinsä, koskettamaan sitä, mikä tekee varmasti syvemmän vaikutelman ja tekee suunnittelusta ikimuistoisemman.

Virvoitusjuomien Pakkaukset

Coca-Cola Tet 2014

Virvoitusjuomien Pakkaukset Luodaksesi sarja Coca-Cola tölkkejä, jotka levittävät miljoonia Tết-toiveita koko maan alueelle. Käytimme laitteena Coca-colan Tết-symbolia (Pääsylintu) näiden toiveiden muodostamiseen. Jokaisesta tölkistä tehtiin satoja käsin piirrettyjä pääskysiä, jotka järjestettiin huolellisesti mukautetun käsikirjoituksen ympärille, jotka yhdessä muodostavat sarjan merkityksellisiä vietnamilaisia toiveita. "An" tarkoittaa rauhaa. "Tài" tarkoittaa menestystä, "Lộc" tarkoittaa hyvinvointia. Nämä sanat vaihdetaan laajasti koko loman ajan, ja ne perinteisesti koristavat Tết-koristeita.

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Echinoctius

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä Tämä projekti on monin tavoin ainutlaatuinen. Suunnittelun oli heijastettava kyseisen tuotteen ainutlaatuista luonnetta - yksinoikeudellista kirjaviiniä. Lisäksi vaadittiin kommunikoimaan tuotteen nimen syvä merkitys - ylivoimainen, päiväseisaus, yön ja päivän vastakohta, mustavalkoinen, avoin ja epäselvä. Suunnittelulla oli tarkoitus heijastaa yössä piilotettua salaisuutta: yötaivauden kauneus, joka hämmästyttää meitä niin paljon, ja mystinen arvoitus, joka on piilotettu tähdistöihin ja Zodiaciin.