Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Välipalat

Have Fun Duck Gift Box

Välipalat "Pidä hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejä samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elämäntapa.

Ruokapakkaus

Kuniichi

Ruokapakkaus Perinteistä japanilaista säilöttyä ruokaa Tsukudani ei tunneta maailmassa. Soijakastikepohjainen haudutettu ruokalaji, joka yhdistää erilaisia äyriäisiä ja maa-aineksia. Uusi paketti sisältää yhdeksän etikettiä, jotka on suunniteltu nykyaikaistamaan japanilaisia perinteisiä malleja ja ilmaisemaan ainesosien ominaisuuksia. Uuden tuotemerkin logo on suunniteltu jatkamaan tätä perinnettä seuraavan 100 vuoden ajan.

Hunaja

Ecological Journey Gift Box

Hunaja Hunaja-lahjapakkauksen suunnittelu on inspiroinut Shennongjian "ekologista matkaa", jossa on runsaasti villit kasvit ja hyvä luonnollinen ekologinen ympäristö. Paikallisen ekologisen ympäristön suojeleminen on suunnittelun luova teema. Suunnittelussa on käytetty perinteistä kiinalaista paperinleikkausta ja varjonukketaiteen esittämistä paikallisesta luonnon ekologiasta ja viidestä harvinaisesta ja uhanalaisesta ensimmäisen luokan suojatusta eläimestä. Pakkausmateriaalissa käytetään karkeaa ruohoa ja puupaperia, mikä edustaa luonnon ja ympäristönsuojelun käsitettä. Ulompaa laatikkoa voidaan käyttää hienona säilytyslaatikkona uudelleenkäyttöön.

Infografia, Jossa On Animoitu Gif,

All In One Experience Consumption

Infografia, Jossa On Animoitu Gif, All in One Experience Consumption -projekti on Big Data Infographic, joka näyttää tietoja, kuten monimutkaisten ostoskeskusten kävijöiden tarkoitus, tyyppi ja vierailijoiden kulutus. Pääsisältö koostuu kolmesta Big Data -analyysistä johdetusta edustavasta oivalluksesta, ja ne on järjestetty ylhäältä alas tärkeysjärjestyksen mukaan. Grafiikat tehdään isometrisillä tekniikoilla ja ryhmitellään käyttämään kunkin kohteen edustavaa väriä.

Elokuvajuliste

Mosaic Portrait

Elokuvajuliste Taideelokuva "Mosaic Portrait" julkaistiin konseptijulisteena. Se kertoo pääasiassa seksuaalisen väkivallan tytöstä. Valkoisella on yleensä kuoleman metafori ja siveyden symboli. Tämä juliste päättää piilottaa "kuoleman" viestin tyttöjen hiljaisen ja lempeän tilan takana, jotta voidaan tuoda esiin voimakkaammat tunteet hiljaisuuden takana. Samanaikaisesti suunnittelija integroi taiteelliset elementit ja viitteelliset symbolit kuvaan, mikä aiheutti laajemman ajattelun ja elokuvateosten tutkinnan.

Kristallivaloveistos

Grain and Fire Portal

Kristallivaloveistos Puusta ja kvartsikristallista koostuva orgaaninen kevyt veistos käyttää kestävästi hankittua puuta vanhennetun teak-puun varastosta. Puu muotoillaan vuosikymmenien ajan auringon, tuulen ja sateen vaikutuksesta, sitten puu muotoillaan käsin, hiotaan, poltetaan ja viimeistellään astiaksi LED-valaistuksen pitämiseksi ja kvartsikiteiden käyttämiseksi luonnollisena hajottimena. Jokaisessa veistoksessa käytetään 100% luonnollisia muuttumattomia kvartsikiteitä, jotka ovat noin 280 miljoonaa vuotta vanhoja. Käytetään erilaisia puun viimeistelytekniikoita, mukaan lukien Shou Sugi Ban -menetelmä, jossa käytetään tulta säilyttämiseen ja kontrastivärien muodostamiseen.