Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiipeilytorni

Wisdom Path

Kiipeilytorni Toimimattoman vesitornin on Workshopin johto päättänyt rekonstruoida kiipeilyseinämäksi. Korkein kohta sen ympärillä on hyvin näkyvissä työpajan ulkopuolella. Sieltä on luonnonkaunis näkymä Senezh-järvelle, työpajan alueelle ja ympäröivään mäntymetsään. Opintojensa päätyttyä opiskelijat osallistuvat juhlalliseen kiipeilyyn tornin huipulle, joka on havaintopiste. Kierreliike tornin ympärillä on kokemuksen saamisen prosessin symboli. Ja korkein kohta on elämäkokemuksen symboli, joka lopulta muuttuu viisauden kiveksi.

Shakkikeppikakun Pakkaaminen

K & Q

Shakkikeppikakun Pakkaaminen Tämä on leipomotuotteiden (tikkukakut, rahoittajat) pakkausmuoto. Pituuden ja leveyden suhteen ollessa 8: 1, näiden holkkien sivut ovat erittäin pitkät ja peitetty ruudukkokuviolla. Kuvio jatkuu edessä, jossa on myös keskellä sijaitseva ikkuna, jonka läpi holkin sisältö on nähtävissä. Kun kaikki tämän lahjapakkauksen kahdeksan hihaa on kohdistettu, shakkilaudan kaunis ruudullinen malli paljastuu. K & Q tekee erikoistapahtumastasi yhtä tyylikkään kuin kuninkaan ja kuningattaren teeaika.

Kiekkopakkaus

Miyabi Monaka

Kiekkopakkaus Tämä on papujahmolla täytetyn kiekkokakun pakkausmuoto. Paketit on suunniteltu tatami-aiheilla herättämään japanilainen huone. He keksivät myös holkkityylisen paketin suunnittelun pakettien lisäksi. Tämän ansiosta (1) oli mahdollista näyttää perinteinen takka, teehuoneen ainutlaatuinen ominaisuus ja (2) luoda teehuoneita 2-mattoisena, 3-mattoisena, 4,5-mattoisena, 18-mattoisena ja erikokoisina muina. Pakkausten takaosa on koristeltu muilla kuin tatami-aiheilla, jotta ne voidaan myydä erikseen.

Valokuvataide

Forgotten Paris

Valokuvataide Unohdettu Pariisi ovat mustavalkoisia valokuvia Ranskan pääkaupungin vanhoista metroista. Tämä malli on ohjelmisto paikoista, jotka harvat tietävät, koska ne ovat laittomia ja vaikeasti saatavissa. Matthieu Bouvier on tutkinut näitä vaarallisia paikkoja kymmenen vuoden ajan löytääkseen unohdetun menneisyyden.

Pakattuja Cocktaileja

Boho Ras

Pakattuja Cocktaileja Boho Ras myy pakattuja cocktaileja, jotka on valmistettu hienoimmista paikallisista intialaisista alkoholijuomista. Tuotteessa on boheemilainen tunnelma, joka vangitsee epätavanomaisen taiteellisen elämäntavan, ja tuotteen visuaaliset esitykset ovat abstrakti kuva siitä summasta, jonka kuluttaja saa cocktailin juomisen jälkeen. Se on onnistunut saavuttamaan keskipisteen, jossa globaalit ja paikalliset tapaavat, missä ne sulautuvat muodostaen tuotteelle Glocal-tunnelman. Boho Ras myy puhdasta alkoholijuomaa 200 ml: n pulloissa ja pakattuja cocktaileja 200 ml: n ja 750 ml: n pulloissa.

Podcast

News app

Podcast Uutiset on haastattelusovellus äänitietoihin. Se on inspiroitu iOS-omena-litteästä suunnittelusta, jolla on havainnollistettu informaatiolohkoja. Visuaalisesti taustalla on sähkösininen väri tehtävänä tehdä lohkot erottuviksi. Graafisia elementtejä, tavoitteena on hyvin vähän, jotta sovelluksesta tulisi helppokäyttöinen käyttäjää häiritsemättä käyttäjää tai kadottamatta sitä.