Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

ZhuZi Art

Kirja Nanjing Zhuzin taidemuseo julkaisee sarjan kirjapainoja perinteisen kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen kerÀtyille teoksille. PerinteisellÀ kiinalaisella maalauksellaan ja kalligrafialla, jolla on pitkÀ historia ja tyylikÀs tekniikka, ansaitaan erittÀin taiteellinen ja kÀytÀnnöllinen vetovoima. Kokoelmaa suunnitellessa abstrakteja muotoja, vÀrejÀ ja viivoja kÀytettiin luomaan yhtenÀinen aistillisuus ja korostamaan tyhjÀn tilan luonnoksessa. Vaivattomasti tapahtuu perinteisten maalaus- ja kalligrafiatyylien taiteilijoiden kanssa.

Valokuvaus

The Japanese Forest

Valokuvaus Japanilainen metsÀ otetaan japanilaisesta uskonnollisesta nÀkökulmasta. Yksi japanilaisista muinaisista uskonnoista on animismi. Animismi on usko siihen, ettÀ muilla kuin ihmisolentoilla, asetelmilla (mineraalit, esineet jne.) Ja nÀkymÀttömillÀ esineillÀ on myös tarkoitus. Valokuvaus on samanlainen kuin tÀmÀ. Masaru Eguchi ampuu jotain, joka saa tunteen aiheesta. Puut, ruoho ja mineraalit tuntevat elÀmÀntahdon. Ja jopa esineet, kuten patojen, jotka ovat pysyneet luonnossa pitkÀÀn, tuntevat tahdon. Aivan kuten nÀet koskematonta luontoa, tulevaisuus nÀkee nykyiset maisemat.

Kosmetiikkakokoelma

Woman Flower

Kosmetiikkakokoelma TÀmÀ mallisto on inspiroinut keskiaikaisten eurooppalaisten naisten liioiteltuja vaatetustyylejÀ ja lintuperspektiivin muotoja. Suunnittelija irrotti nÀiden kahden muodot ja kÀytti niitÀ luovina prototyyppeinÀ ja yhdisti tuotesuunnitteluun ainutlaatuisen muodon ja muodin tunteen muodostaen rikkaan ja dynaamisen muodon.

Kirjan Suunnittelu

Josef Koudelka Gypsies

Kirjan Suunnittelu Maailmankuulu valokuvaaja Josef Kudelka on pitÀnyt valokuvanÀyttelyitÀÀn monissa maissa ympÀri maailmaa. PitkÀn odottamisen jÀlkeen Koreassa jÀrjestettiin lopulta mustalais-teemalla Kudelka -nÀyttely ja hÀnen valokuvakirja tehtiin. Koska se oli ensimmÀinen nÀyttely Koreassa, kirjoittaja pyysi, ettÀ hÀn haluaisi tehdÀ kirjan, jotta hÀn tunteisi Korean. Hangeul ja Hanok ovat korealaisia kirjaimia ja arkkitehtuuria, jotka edustavat Koreaa. Teksti viittaa mieliin ja arkkitehtuuri tarkoittaa muotoa. NÀiden kahden elementin innoittamana halusi suunnitella tavan ilmaista Korean ominaispiirteitÀ.

Julkinen Taide

Flow With The Sprit Of Water

Julkinen Taide Usein yhteisöympÀristöt pilaavat asukkaidensa henkilökohtaisten ja henkilöiden sisÀisten haittojen vuoksi, mikÀ johtaa nÀkyvÀÀn ja nÀkymÀttömÀÀn kaaokseen ympÀristössÀ. TÀmÀn hÀiriön tiedostamaton vaikutus on, ettÀ asukkaat regressoivat levottomuuteen. TÀmÀ tavanomainen ja syklinen levottomuus vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen. Veistokset ohjaavat, hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat tilan positiivista "chi" -keskittyen miellyttÀviin ja rauhallisiin tuloksiin. YmpÀristönsÀ hienovaraisella muutoksella kansalaisia ohjataan kohti tasapainoa sisÀisen ja ulkoisen todellisuuden vÀlillÀ.

BrÀndisuunnittelu

Queen

BrÀndisuunnittelu Laajennettu muotoilu perustuu kuningatar- ja shakkilaudan konseptiin. Kahdella vÀrillÀ mustalla ja kullalla on tarkoitus vÀlittÀÀ korkeatasoinen tunne ja muuttaa visuaalista kuvaa. Tuotteessa kÀytettyjen metalli- ja kultaviivojen lisÀksi kohtauksen elementti on rakennettu vastaamaan shakin sodan vaikutelmaa, ja lavasvalaistuksen koordinaatiolla luomme sodan ja sodan valoa.