Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Viestintä

Plates

Visuaalinen Viestintä Rautakaupan eri osastojen esittelyä varten Didyk Pictures esitteli ne useina levyinä, joiden päällä oli erilaisia laitteisto-esineitä ja jotka tarjoillaan ravintola-tavalla. Valkoinen tausta ja valkoiset astiat auttavat korostamaan tarjoiltuja esineitä ja helpottavat myymäläkävijöiden löytämistä tietylle osastolle. Kuvia käytettiin myös 6x3-metrisissä mainostauluissa ja julisteissa julkisessa liikenteessä ympäri Viroa. Valkoinen tausta ja yksinkertainen koostumus antavat tämän ilmoituksen nähdä myös autolla ohi kulkevalle henkilölle.

Projektin nimi : Plates, Suunnittelijoiden nimi : Sergei Didyk, Asiakkaan nimi : Didyk Pictures.

Plates Visuaalinen Viestintä

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.