Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujen Lahjapakkaukset

Marais

Kakkujen Lahjapakkaukset Kakkujen lahjapakkaukset (rahoittaja). Kuvassa 15 kakun kokoinen laatikko (kaksi oktaavia). Yleensä lahjarasiat rivittävät kaikki kakut siististi. Yksilöllisesti käärittyjen kakkujen laatikot ovat kuitenkin erilaisia. he leikkasivat kustannuksia keskittymällä vain yhteen suunnitteluun ja hyödyntämällä kaikkia kuutta pintaa he pystyivät luomaan kaiken tyyppiset näppäimistöt. Tätä mallia käyttämällä he voivat luoda minkä tahansa näppäimistön koon pienistä näppäimistöistä 88-näppäimisiin Grand Pianoihin ja jopa suurempiin. Esimerkiksi yhdessä oktaavissa, jossa on 13 avainta, he käyttävät 8 kakkua. Ja 88-näppäininen pianopeli olisi 52 kakun lahjapakkaus.

Projektin nimi : Marais, Suunnittelijoiden nimi : Kazuaki Kawahara, Asiakkaan nimi : Latona Marketing Inc..

Marais Kakkujen Lahjapakkaukset

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.