Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Cecilip

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu Cecilip-kirjekuoren muotoilu noudattaa horisontaalisten elementtien superpositiota, joka sallii orgaanisen muodon saavuttamisen, joka erottaa rakennuksen tilavuuden. Jokainen moduuli koostuu linjojen osista, jotka on kirjoitettu muodostettavan kaarevuuden sädelle. Palaissa käytettiin suorakaiteen muotoisia hopeaanodisoitua alumiinia, jonka leveys oli 10 cm ja paksuus 2 mm, ja ne asetettiin komposiittialumiinilevylle. Kun moduuli oli koottu, etuosa päällystettiin 22 gaugen ruostumattomalla teräksellä.

Myymälä

Ilumel

Myymälä Lähes neljän vuosikymmenen historian jälkeen Ilumel-myymälä on yksi Dominikaanisen tasavallan suurimmista ja arvostetuimmista huonekalu-, valaistus- ja sisustusmarkkinoiden yrityksistä. Viimeisin interventio vastaa tarpeeseen laajentaa näyttelyalueita ja määritellä puhtaampi ja artikkeroidumpi reitti, joka antaa mahdollisuuden arvostaa saatavana olevia kokoelmia.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Hand down the Tale of the HEIKE

Taideinstallaatiosuunnittelu Kolmiulotteinen lavasuunnittelu, joka käyttää koko lavatilaa. Haluamme uutta japanilaista tanssia, ja tämä on näyttämötaiteen malli, joka tähtää japanilaisen nykytanssin ihanteelliseen muotoon. Toisin kuin perinteinen japanilainen tanssi, kaksiulotteinen näyttämötaide, kolmiulotteinen muotoilu, joka hyödyntää koko näyttämötilaa.

Hotellin Peruskorjaus

Renovated Fisherman's House

Hotellin Peruskorjaus SIXX-hotelli sijaitsee Hayagin lahden Houhai-kylässä Sanyassa. Kiinan etelämeri on 10 metrin päässä hotellin edestä, ja Houhai tunnetaan hyvin surffailijan paratiisina Kiinassa. Arkkitehti muutti alkuperäisen kolmenkerroksisen rakennuksen, jota palvelee paikalliselle kalastajien perheelle vuosien ajan, surffausteemahotelliksi vahvistamalla vanhaa rakennetta ja kunnostamalla sisätilaa.

Viikonloppumajoitus

Cliff House

Viikonloppumajoitus Tämä on vuoristonäköalalla sijaitseva kalastushytti taivaanjoen rannalla (japanilainen 'Tenkawa'). Teräsbetonista valmistettu muoto on yksinkertainen, kuuden metrin pituinen putki. Putken tienvarsipää on vastapaino ja ankkuroitu syvälle maahan niin, että se ulottuu vaakasuoraan pankista ja roikkuu veden yli. Suunnittelu on yksinkertainen, sisustus on tilava ja joenrantakansi on avoin taivaalle, vuorille ja joelle. Rakennettu tien alapuolelle, vain ohjaamon katto on näkyvissä tienvarsilta, joten rakenne ei estä näkymää.

Kirjaston Sisustus

Veranda on a Roof

Kirjaston Sisustus Studio Kurssin Kalpak Shah on uudistanut kattohuoneiston ylemmän tason Länsi-Intiassa, Pune, luomalla sekoituksen sisä- ja ulkotiloihin, jotka ympäröivät kattopuutarhaa. Paikallisen studion, jonka kotipaikka on myös Pune, tarkoituksena oli muuttaa kodin vajaakäyttöinen yläkerros alueeksi, joka on samanlainen kuin perinteisen intialaisen kodin veranta.