Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus Yhteiset Tilat

Highpark Suites

Sisustus Yhteiset Tilat Highpark Suites Common Areas tutkii kaupunkien Gen-Y-elÀmÀntapojen saumatonta integrointia vihreÀÀn elÀmiseen, liike-, vapaa-ajan ja yhteisöön. Wow-teknisistÀ aulaista veistoksellisiin taivaspuistoihin, juhlasaliin ja funky-kokoushuoneisiin nÀmÀ mukavuustilat on suunniteltu asukkaille kÀytettÀvÀksi kodin laajennuksena. Saumattomien sisÀilma-olojen, joustavuuden, vuorovaikutteisten hetkien ja kaupunkien vÀri- ja tekstuurivalikoiman innoittamana MIL Design työnsi rajat luomaan ainutlaatuisen, kestÀvÀn ja kokonaisvaltaisen yhteisön, jossa jokaisessa tilassa on asukkaat ja trooppinen ympÀristö mielessÀ

Kirjakauppa, Ostoskeskus

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kirjakauppa, Ostoskeskus Jato Designille annettiin tehtÀvÀksi muuttaa perinteinen kirjakauppa dynaamiseksi, monikÀyttötilaksi - olla paitsi ostoskeskus, myös kulttuurikeskus kirja-inspiroiduille tapahtumille ja muulle. Keskipice on "sankari" -tila, jossa kÀvijÀt siirtyvÀt vaaleamman sÀvyiseen puurakenteiseen ympÀristöön, jota on parannettu dramaattisilla kuvioilla. LyhtymÀiset kokonit roikkuvat katosta, kun portaat toimivat yhteisötiloina, jotka rohkaisevat kÀvijöitÀ viipymÀÀn ja lukemaan portaita istuessa.

Hotellin Sisustus

Stories Container

Hotellin Sisustus Kontti kuljettaa rahtia paikkoihin. Hotelli tarjoaa lepopaikkoja matkustajille. OhimenevÀ lepopaikka on mitÀ heillÀ on yhteistÀ. Siksi kÀytÀ "konttia" hotellin kÀsitteenÀ. Hotelli ei ole vain lepopaikka, vaan myös persoonallisuus. Jokaisella huoneella on oma ilmaisu ja persoonallisuus. Siksi luo kahdeksan erilaista sviittiÀ seuraavina: Hemmottele, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Talli talo ei ole vain lepopaikka, vaan myös huoltoasema hengellesi.

Toimistojen Sisustus

Yuli Design Studio

Toimistojen Sisustus Kaduilla on aina liian monta sotkuista kylttiÀ pysty-, vaaka- ja sivusuunnassa, mikÀ estÀÀ todellisen arkkitehtonisen nÀkemyksen. TÀmÀ kehottaa pohtimaan, miten kyltit uudelleen mÀÀritellÀÀn, jotta parannettaisiin ja pÀivitettÀisiin tÀllaisten ulkokoristetuotteiden vaikutuksia. Sisustuspiste on hajottaa edellinen asettelu. Luonnollinen valaistus otetaan kÀyttöön. Parvi on rakennettu kohotetulla tilassa. MissÀ portaat olivat, sitÀ muutetaan. Portaiden muuttaminen vÀhentÀÀ pystysuorien liikkeiden aikaa. TÀmÀ luo uuden mahdollisuuden vanhoista rajoista.

Kampaamo

Taipei Eros

Kampaamo Kampaamot perustuvat mustan, valkoisen ja harmaan vÀrin geometriaan. Hiusten leikkaamisen eleet muunnetaan veistoksellisten kokonaisuuksien massaksi. Kolmionmuotoinen muoto muotoilee toiminnalliset kuutiot ja tasot katosta lattioihin paaluttamisen, leikkaamisen ja ompelemisen avulla. Jakoviivoihin upotetut valopalkit edistÀvÀt lukuisia valaisinhihnoja, jotka toimivat lisÀvalaistuksena ratkaiseen samalla alakaton tilan. Ne ulottuvat ja mutkistuvat suuren peilin heijastuksen myötÀ, kulkevat vapaasti tasojen ja kolmiulotteisuuden vÀlillÀ.

Oma Puutarha

Ryad

Oma Puutarha Haaste koostui vanhan maalaistalon nykyaikaistamisesta ja muutti siitÀ rauhan ja hiljaisuuden valtakunnan, joka toimii kattavasti sekÀ arkkitehtonisella ettÀ maisema-alueella. Julkisivu uudistettiin, peitteisiin tehtiin siviilityöt ja uima-allas ja tukiseinÀt rakennettiin luomalla uusia rautateoksia kaareviin, seiniin ja aitoihin. Puutarhanhoitoon, kasteluun ja sÀiliöön samoin kuin salamaan, huonekaluihin ja tarvikkeisiin puututtiin myös kattavasti.