Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Aukio

Brieven Piazza

Julkinen Aukio Suunnittelun taustalla on kiintymys Mondrian abstraktion ja symbolismin yksinkertaisuudesta ja ymmärryksestä, jolla on ripaus luonnetta ja aitoutta, joka on merkitty historialliseen Square Kufic -kalligrafiaan. Tämä muotoilu on osoitus tyylien yhtenäisestä sulautumisesta puoltaen viestiä siitä, että paljain silmin havainnoinnissa on mahdollista sekoittaa erilaisia näennäisesti ristiriitaisia tyylejä, kun taas syvälle niiden taustalla olevaan filosofiaan kaivattiin yhtäläisyyksiä, jotka johtaisivat johdonmukaiseen teokseen, joka vetoaa ilmeisen ymmärryksen ulkopuolelle.

Kiinteistövälitystoimisto

The Float

Kiinteistövälitystoimisto Suunnittelemme tässä projektissa arkkitehtuuria, sisustusta ja maisemaa. Tapaus on ”Kiinteistövälitysvirasto”, kiinteistövälityksen nimi on [Sky villa], joten ajattele konseptia siten, että tapauksen nimi on lähtökohta. Ja projekti sijaitsee Xiamenin keskustassa, olosuhteet tukikohdan ympärillä ovat epäsuotuisat, vanhoja asuntoja ja rakennustyömaata, vastapäätä on koulu, maisemaa ei ympäröi. Loppujen lopuksi, käsitteellä [Float], vedä myyntikeskus 2F: n korkeudelle ja luo oma maisema, pinotason uima-allas, joten myyntikeskus tykkää kelluu vedessä ja kävijät menevät suuren pinta-alan yli. lampi ja myyntikonttorin pohjakerroksessa kävele takaportaita kohti ja mene myymälään. Rakenne on teräsrakennetta, rakennussuunnittelu ja sisustussuunnittelu pyrkivät yhdistämään tekniikkaa ja yhdistämään sen.

Talo

Geometry Space

Talo Tämä projekti on huvilahanke, joka sijaitsee [SAC Beigan Hillin kansainvälisessä taiteellisessa keskuksessa] Shanghain lähiöissä. Siellä on taitekeskus, joka tarjoaa monia kulttuuritoimintaa, huvila voi olla toimisto tai studio tai koti, yhteisön maisemakeskuksessa on suuri järvenkirurgia , tämä malli on suoraan järven varrella. Rakennuksen erityispiirteinä on sisätilat ilman pilareita, jotka antavat sisätiloille suurimman variaatio- ja luovuuden suunnittelussa, mutta myös tilan vapauden ja vaihtelevuuden, sisärakenteen, muotoilutekniikan muuttuvuuden, laajennettavan geometrian vuoksi luo sisätilaa, myös [Taidekeskuksen] toteuttamien luovien ideoiden mukaisesti. Jaetut rakennetyypit ja pääportaat ovat keskellä sisätilaa, kun taas vasen ja oikea puoli ovat jakotasoisia portaita, joten tilaa yhdistää yhteensä viisi erilaista portaikkoa sisätiloissa.

Kiinteistövälitystoimisto

The Ribbon

Kiinteistövälitystoimisto Kuten "Nauhan tanssi", avoimessa tilallisessa mittakaavassa, kokonaistila on valkoinen, hyödynnä huonekalujen lähetyksen käsitettä, muotoilee tilaa yhdistävä suhde, erityisin on seinän ja kaapin välinen suhde, integroi katto ja maa, kirjoita pöytä tarkoituksellisesti epäsäännöllisestä geometriasta. Sen lisäksi, että katetaan palkin liialliset määrät vikoja, näytetään myös moderni todellinen konsepti esittämällä käyrätyylinen abstrakti idea nauhasta valon heijastuksen kautta.

Kiinteistöjen Myyntikeskus

MIX C SALES CENTRE

Kiinteistöjen Myyntikeskus t on kiinteistöjen myyntikeskus. Alkuperäinen arkkitehtoninen muoto on lasinen neliölaatikko. Kokonainen sisustussuunnittelu näkyy rakennuksen ulkopuolelta ja rakennuksen korkeus heijastaa kokonaan sisustussuunnittelua. Toiminta-alueita on neljä, multimedianäyttöalue, mallinäyttöalue, neuvotteleva sohva-alue ja materiaalinäyttöalue. Neljä toiminta-aluetta näyttävät hajallaan ja eristetyltä. Joten käytimme nauhaa koko tilan yhdistämiseksi saavuttaaksemme kaksi suunnittelukonseptia: 1. yhdistämällä toiminta-alueet 2. muodostamalla rakennuksen korkeus.

Toimistorakennus

FLOW LINE

Toimistorakennus Tila työmaalla on epäsäännöllinen ja kaareva rakennuksen ulkoseinän vuoksi. Siksi suunnittelija soveltaa virtauslinjojen käsitettä tässä tapauksessa toivoen luoda virtauksen tunteen ja lopulta muuttua virtauslinjoiksi. Ensin purettiin julkisen käytävän vieressä oleva ulkoseinä ja levitettiin kolme toiminta-aluetta. Käytimme virtauslinjaa kiertääksemme kolme aluetta ja virtauslinja on myös sisäänkäynti ulkopuolelle. Yhtiö on jaettu viiteen osastoon, ja niitä edustamme viidellä rivillä.