Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hajusteiden Supermarket

Sense of Forest

Hajusteiden Supermarket Kuvasta läpikuultavasta talvimetsästä tuli inspiraationa projektille. Luonnollisen puun ja graniitin kuvioiden runsaus upottaa katsojan muovi- ja visuaaliseen vaikutelmaan luonnon merkistä. Teollisuuden tyyppisiä laitteita pehmentävät punaisen ja vihreän hapettuneen kuparin värit. Kauppa on nähtävyys- ja viestintäpaikka yli 2000 ihmiselle päivittäin.

Hajuvesikauppa

Nostalgia

Hajuvesikauppa 1960–1970-luvun teollisuusmaisemat innoittivat tätä hanketta. Kuumavalssatusta teräksestä valmistetut metallirakenteet luovat anti utopian realistisen intonaation. Ruostunut ruostunut vanhojen aitojen arkki luo ilmapiirin täydestä ilmaisunvapaudesta. Avoin tekninen viestintä, nuhjuinen rappaus ja graniittitasot lisäävät 1960-luvun sisustusteollisuuden tyylikkyyttä.

Majatalon Sisustus

Barn by a River

Majatalon Sisustus ”Navetta joen varrella” -hanke vastaa haastamaan asutun tilan luominen ekologisen osallistumisen perusteella ja ehdottaa paikallista ratkaisua arkkitehtuurin ja maiseman läpäisyongelmaan. Talon perinteinen arkkityyppi saatetaan sen muotojen askeesiin. Katon seedripuu ja vihreät harjaseinät piilottavat rakennuksen ihmisen luoman maiseman ruohoon ja pensaisiin. Lasiseinän takana näkyy kallioinen jokiranta.

Rukoushalli

Water Mosque

Rukoushalli Arkaluontoisella toteutuksella rakennuksesta tulee meren jatkoa nostetun alustan kautta, joka toimii Rukoushallina ja joka laajenee kohti ääretöntä. Nestemäisillä muodostelmilla tarkoitetaan meren liikettä pyrkiessä yhdistämään moskeijan ympäristöön. Rakennus erottuu sen toiminnan luonteesta ja osoittaa fyysisesti Lähi-idän arkkitehtuurin filosofian nykyaikaisella tavalla. Tuloksena oleva ulkopinta luo sekä ikonisen lisäyksen taivaanrannalle että uudelleensijoittamisen nykyaikaisella suunnittelukielellä toteutettuun typologiaan.

Kirjakauppa

Guiyang Zhongshuge

Kirjakauppa Vuoristoisilla käytävillä ja stalaktite grotto-näköisillä kirjahyllyillä kirjakauppa esittelee lukijat Karstin luolan maailmaan. Tällä tavalla suunnittelutiimi tuo fantastisen visuaalisen kokemuksen ja levittää samalla paikallisia piirteitä ja kulttuuria suuremmille väkijoukkoille. Guiyang Zhongshuge on ollut kulttuuriominaisuus ja kaupunkimaiden maamerkki Guiyang-kaupungissa. Lisäksi se täyttää Guiyangin kulttuurisen ilmapiirin aukon.

Kirjakauppa

Chongqing Zhongshuge

Kirjakauppa Sisällyttäen upeaan Chongqing-maisemaan kirjakaupassa suunnittelija on luonut tilan, jossa kävijät voivat tuntea olonsa viehättävään Chongqingiin lukemisen aikana. Lukualueita on yhteensä viisi, joista kukin on kuin ihmemaa, jolla on ominaispiirteitä. Chongqing Zhongshuge -kirjakauppa on tarjonnut kuluttajille hienomman kokemuksen, jota he eivät pysty saamaan verkkokaupoissa.