Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasten Vaatekauppa

PomPom

Lasten Vaatekauppa Osien ja kokonaisuuden havaitseminen edistÀÀ geometriaa, joka on helposti tunnistettavissa ja korostetaan myytÀviÀ tuotteita. Vaikeuksia lisÀsi luovassa nÀytöksessÀ iso palkki, joka mursi tilan, jo pienillÀ mitoilla. Mahdollisuus kattaa enimmÀismÀÀrÀ, jolla oli kaupan ikkunan, palkin ja myymÀlÀn takaosan vertailumitta, oli alun vetÀminen muuhun ohjelmaan; levikki, nÀyttely, palvelutila, lipasto ja sÀilytys. Neutraali vÀri hallitsee tilaa, ja sitÀ erottavat voimakkaat vÀrit, jotka tilaa merkitsevÀt ja jÀrjestÀvÀt.

Ylellinen NĂ€yttelytila

Scotts Tower

Ylellinen NÀyttelytila Scotts-torni on johtava asuinrakennus Singaporen sydÀmessÀ, ja se on suunniteltu vastaamaan voimakkaasti kytkettyjen, erittÀin toimivien asuntojen kysyntÀÀn kaupunkialueilla, joita kasvava mÀÀrÀ työtÀ kotoa yrittÀjiÀ ja nuoria ammattilaisia tekee. Arkkitehdin - UNStudion Ben Ben Berkelin - nÀkemyksen esittÀmiseksi "pystysuorasta kaupungista", jolla on erilliset vyöhykkeet, jotka yleensÀ leviÀvÀt vaakatasossa kaupunkialueen poikki, ehdotimme luoda "tiloja avaruuden sisÀllÀ", joissa tilat voivat muuttua vaativat erilaiset tilanteet.

Kotipuutarha

Oasis

Kotipuutarha Puutarha ympÀröi historiallista huvilaa kaupungin keskustassa. PitkÀ ja kapea tontti, korkeuserot 7m. Alue jaettiin 3 tasoon. Alhaisessa puutarhassa yhdistyvÀt konservatorin ja modernin puutarhan vaatimukset. Toinen taso: Kahden huvimajan virkistyspuutarha - maanalaisen uima-altaan ja autotallin katolla. Kolmas taso: Woodland lasten puutarha. Hankkeen tavoitteena oli ohjata huomio kaupungin melusta ja luonnosta kohti kÀÀntymistÀ. Siksi puutarhassa on mielenkiintoisia veden ominaisuuksia, kuten vesiportaat ja vesiseinÀ.

Kauppa

Munige

Kauppa Ulkopuolelta ja sisÀpuolelta koko rakennus on tÀynnÀ betonimaista materiaalia, tÀydennettynÀ mustalla, valkoisella ja muutamalla puunvÀrillÀ, jotka yhdessÀ luovat viileÀn sÀvyn. Avaruuden keskellÀ olevista portaista tulee johtava rooli, monenlaiset kulmikkaan taivutetut muodot ovat aivan kuin kartio, joka tukee koko toista kerrosta, ja yhdistyvÀt pidennettyyn alustaan pohjakerroksessa. Tila on kuin tÀysin osa.

Ravintola Ja Baari

Kopp

Ravintola Ja Baari Ravintolan suunnittelun on oltava houkutteleva asiakkaille. Sisustusten on pysyttÀvÀ raikkaina ja vetovoimaisina suunnittelun tulevaisuuden suuntausten kanssa. Materiaalien epÀtavallinen kÀyttö on yksi tapa pitÀÀ asiakkaat kiinnostuneina sisustuksesta. Kopp on ravintola, joka on suunniteltu tÀllÀ ajatuksella. Kopp tarkoittaa paikallisella goan-kielellÀ lasillista juomaa. Poreallas, joka muodostettiin sekoittamalla juomaa lasissa, visualisoitiin konsepiksi tÀtÀ projektia suunnitellessa. Se kuvaa malleja muodostavan moduulin toistamisen suunnittelufilosofiaa.

Asuintalo

DA AN H HOUSE

Asuintalo Se on mukautettu asuinpaikka, joka perustuu kÀyttÀjiin. SisÀtilojen avoin tila yhdistÀÀ olohuoneen, ruokasalin ja opiskelutilan vapauden liikennevirran kautta, ja se tuo myös vihreÀn ja valon parvekkeelta. Ainutlaatuinen portti lemmikkielÀimille löytyy jokaisesta perheenjÀsenen huoneesta. LitteÀ ja esteetön liikennevirta johtuu ovikilpailusta. YllÀ olevat suunnittelun painotukset on suunniteltu vastaamaan kÀyttÀjÀn tapoja, ergonomista ja luovaa ideoiden yhdistelmÀÀ.