Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitila

Crombe 3.0

Viinitila Crombén viinitilakaupan konseptin tavoitteena oli saada asiakkaat kokemaan aivan uusi tapa tehdä ostoksia. Perusajatuksena oli aloittaa varaston ulkoasusta ja tunteesta, johon myöhemmin lisäimme valoa ja hienoisuutta. Vaikka viinit esitetään alkuperäispakkauksissaan, metallikehysten puhtaat linjat varmistavat silti perehtymisen ja näkökulman. Jokainen pullo roikkuu kehyksessä samassa kaltevuudessa kuin sommelier palvelisi heitä. 12 metrin telineessä on samppanjat ja kaapit. Kaappeja kohden asiakkaat voivat turvallisesti varastoida jopa 30 pulloa.

Ostoskeskus

Fluxion

Ostoskeskus Tämän ohjelman inspiraatio on muurahaismäistä, joilla on ainutlaatuinen rakenne. Vaikka muurahaisten kukkuloiden sisäinen rakenne on hyvin monimutkainen, se voi rakentaa valtavan ja tilatun valtakunnan. Tämä kuvaa sen arkkitehtonisen rakenteen olevan erittäin järkevä. Samaan aikaan muurahaisten kukkuloiden sirojen kaarien sisäpuolelle rakennetaan mahtava palatsi, joka näyttää erityisen hienoilta. Siksi suunnittelija käyttää muurahaisen viisautta viitteenä rakentaakseen sekä taiteellista että hyvin rakennettua tilaa sekä muurahaismäkiä.

Näyttelykoppi

Onn Exhibition

Näyttelykoppi Onn on premium-käsityönä valmistettu tuote, joka sekoittaa perinteitä nykyaikaisiin malleihin kulttuuriomaisuuden mestareiden kautta. Onnin materiaalit, värit ja tuotteet ovat luonnon inspiroimia, jotka valaisevat perinteiset hahmot maulla loistoa. Näyttelyosasto rakennettiin toistamaan luonnon kohtaus käyttämällä materiaaleja, joita kohdellaan yhdessä tuotteiden kanssa, jotta siitä tulisi itse harmonisoitu teos.

Näyttelysuunnittelu

Multimedia exhibition Lsx20

Näyttelysuunnittelu Multimedianäyttely oli omistettu kansallisen valuutan latin uudelleen käyttöönoton 20. vuosipäivää. Näyttelyn tarkoituksena oli esitellä kolmiyhteyden, johon taiteellinen projekti perustui, seteleitä ja kolikoita, kirjailijoita - 40 erilaista luovaa tyyliä edustavaa latvialaista taiteilijaa - ja heidän teoksiaan. Näyttelyn konsepti syntyi grafiitista tai lyijystä, joka on lyijykynä, taiteilijoiden yhteinen työkalu, keskiakseli. Grafiittirakenne toimi näyttelyn keskeisenä elementtinä.

Wellness-Keskus

Yoga Center

Wellness-Keskus Kuwait Cityn vilkkaimmalla alueella sijaitseva joogakeskus on yritys elvyttää Jassim-tornin kellarikerrosta. Projektin sijainti oli epätavallinen. Se oli kuitenkin yritys palvella naisia sekä kaupungin rajojen sisällä että ympäröiviltä asuinalueilta. Keskustassa oleva vastaanottoalue lukittuu sekä kaappien että toimistotilan kanssa, mikä mahdollistaa jäsenten sujuvan virtauksen. Kaapin alue kohdistetaan sitten jalkojen pesualueelle, joka ilmoittaa 'kenkävapaasta alueesta'. Siitä eteenpäin on käytävä ja lukusali, jotka johtavat kolmeen joogahuoneeseen.