Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasikauppa

FVB

Lasikauppa Lasikauppa yrittää luoda ainutlaatuisen tilan. hyödyntämällä hyvällä tavalla laajennettua verkkoa, jossa on erikokoisia reikiä rekombinaation ja kerroksen avulla, ja levittämällä niitä arkkitehtuuriseinästä sisäkattoon, koveran linssin ominaisuus esitetään - puhdistuman ja epämääräisyyden erilaiset vaikutukset. Soveltamalla koveraa linssiä kulmavaihtoehdolla, kuvien kiertyneet ja kallistetut tehosteet esitetään kattoesityksessä ja näyttökaapissa. Kuperin linssin ominaisuus, joka muuttaa tavaroiden kokoa halutessaan, ilmaistaan näyttelyseinällä.

Huvila

Shang Hai

Huvila Huvila on inspiroitu The Great Gatsby -elokuvasta, koska miesomistaja toimii myös finanssialalla ja emäntä rakastaa vanhaa 1930-luvun Shanghai Art Deco -tyyliä. Suunnittelijoiden tutkittua rakennuksen julkisivua he ymmärsivät, että sillä oli myös Art Deco -tyyli. He ovat luoneet ainutlaatuisen tilan, joka sopii omistajan suosikki 1930-luvun Art Deco -tyyliin ja on nykyaikaisen elämäntavan mukainen. Tilan yhtenäisyyden ylläpitämiseksi he valitsivat ranskalaiset huonekalut, valaisimet ja tarvikkeet, jotka oli suunniteltu 1930-luvulla.

Huvila

One Jiyang Lake

Huvila Tämä on yksityinen huvila, joka sijaitsee Etelä-Kiinassa ja jossa suunnittelijat toteuttavat Zen-buddhalaisuuden teorian käytännössä suunnittelun toteuttamiseksi. Suunnittelijat luopuivat tarpeettomasta ja luonnollisten, intuitiivisten materiaalien ja ytimekkien suunnittelumenetelmien käytöstä ja loivat yksinkertaisen, hiljaisen ja mukavan nykyaikaisen itämaisen asuintilan. Mukava nykyaikainen itämainen asuintila käyttää samaa yksinkertaista suunnittelukieltä kuin korkealaatuiset italialaiset modernit huonekalut sisätilaan.

Lääketieteellinen Kauneusklinikka

Chun Shi

Lääketieteellinen Kauneusklinikka Projektin taustalla oleva suunnittelukonsepti on "klinikka, toisin kuin klinikka", ja se on inspiroinut pieniä, mutta kauniita taidegallerioita, ja suunnittelijat toivovat, että tällä lääketieteellisellä klinikalla on gallerian luonne. Tällä tavalla vieraat voivat tuntea tyylikkään kauneuden ja rento ilmapiirin, ei stressaavan kliinisen ympäristön. He lisäsivät katossa sisäänkäynnin ja äärettömän reunan uima-altaan. Allas yhdistää visuaalisesti järveen ja heijastaa arkkitehtuuria ja päivänvaloa houkuttelemalla vieraita.

Business-Lounge

Rublev

Business-Lounge Aulan suunnittelu on inspiroitu venäläisestä rakenteellisuudesta, Tatlin-tornista ja venäläisestä kulttuurista. Unionin muotoisia torneja käytetään silmälukijana oleskelutilassa, jolloin luodaan erilaisia tiloja oleskelualueelle tietyntyyppisenä kaavoituksena. Pyöreän muotoisten kupolien takia oleskelutila on viihtyisä alue, jolla on erilaisia vyöhykkeitä ja joiden kokonaiskapasiteetti on 460 paikkaa. Alue nähdään erityyppisillä istuma-alueilla ruokailuun; työ; mukavuus ja rentouttava. Aaltoilevaan kattoon sijoitetuissa pyöreissä vaaleissa kupuissa on dynaaminen valaistus, joka muuttuu päivällä.

Asuintalo

SV Villa

Asuintalo SV Villa: n lähtökohta on asua kaupungissa, jossa on sekä maaseudun etuoikeudet että nykyaikainen muotoilu. Sivusto, jonka taustalla on vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan kaupunkiin, Montjuic-vuorelle ja Välimerelle, luo epätavallisia valaistusolosuhteita. Talo keskittyy paikallisiin materiaaleihin ja perinteisiin tuotantomenetelmiin samalla kun ylläpidetään erittäin korkeaa estetiikkaa. Se on talo, jolla on herkkyys ja kunnioitus sivustoonsa