Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myymälä

Family Center

Myymälä On olemassa muutamia syitä, miksi suljin pitkän (30 metriä) etuseinän. Yksi oli, että nykyisen rakennuksen korkeus oli todella epämiellyttävä, ja minulla ei ollut lupaa koskea siihen! Toiseksi, sulkemalla etujulkisivun, sain seinästä 30 metriä tilaa. Päivittäisen havainnollisen tilastotutkimukseni mukaan suurin osa ostajista päätti mennä kauppaan vain uteliaisuuden vuoksi ja nähdä, mitä tämän julkisivun takana tapahtuu. Utelias muotoja.

Ravintola

Lohas

Ravintola Kapinalaskuri Urban Beatille. Tukiasema sijaitsee vilkkaalla liikenteen risteyksellä. Yleisen aluesuunnitelman tavoitteena on luoda pehmeä ja vakiintunut tahti, ikään kuin saada aikaan aika hidastaa ja tässä nopeatempoisessa kaupunkielämässä nauttia jokaisesta hetkestä täällä ja nyt. Keskisuunnittelulla muodostettu avoin tila jakaa tilan eri toimintojen perusteella. Toteemimaiset näytöt lisäävät tyylikkään tilavaan tunnelman mukavan leikkisyyttä.

Ravintola

pleasure

Ravintola Ilo taiteen elämästä. Laajentaminen ja jatkaminen. Kattorakenteiden ja lattialaajennusten jatkamisen ja niiden jatkuvan muodon aaltoilun kautta, joka menee suoraan tähän tai peittää sinne, heijastaa toimintavoimaa, joka kattaa elämän huiput ja laaksot. Kun kerroksellinen tunnelma virtaa ja muuttuu toimintaan, kauneuden kuvat loihtuvat avaruuteen. Avaruusohjaamon on oltava sujuvaa ja läpinäkyvää pitäen samalla eri osastojen välit. Tilan innovatiivisella järjestelyllä yksityisyys voi olla olemassa osastoissa.

Asuinpaikka

nature

Asuinpaikka Tämä koti on suunniteltu parille. Paluu luontoon. Ihmiset ovat halukkaita saamaan enemmän ulos, olemaan ulkona tai antamaan luonnon olla osa omaa elämäänsä, sallimaan luonnon rikastuttaa kodin sanastoa. Anna vain luonnon päästä ja ajaa sen nojalla. Rikkaat ja monipuoliset elementit, jotka osoittavat, kuinka irronneisuus voi esiintyä tiheän monimutkaisuuden rinnalla, aivan kuten kukin monipuoliset näkökohdat, jotka lopulta tekevät itsensä, lopulliseen valintaan paljon pohtiessa.

Toimistotila

Samlee

Toimistotila Ilman hienoja yksityiskohtia Samlee-toimisto on suunnitellut yksinkertaisuuden itämaista estetiikkaa. Tämä konsepti vastaa nopeasti kehittyvää kaupunkia. Tässä erittäin sujuvassa tietoyhteiskunnassa projekti esittelee kaupungin, työn ja ihmisten vuorovaikutteisen suhteen - eräänlaisen läheisen toiminnan ja inertin suhteen; läpinäkyvä päällyste; läpäisy tyhjä.

Opiskelija-Asuntola

Koza Ipek Loft

Opiskelija-Asuntola Craft312 studio suunnitteli Koza Ipek Loftin opiskelijavierastaloksi ja nuorisokeskukseksi, jonka kapasiteetti on 240 vuodetta 8000 m2 alueella. Koza Ipek Loft -rakennustyöt valmistuivat toukokuussa 2013. Yleisesti ottaen vierastaloon pääsy, pääsy nuorisotaloon, ravintola, kokoushuone ja aula, opiskeluhuoneet, huoneet ja hallintotoimistot 12-kerroksisen rakennuksen monikerroksina, jotka koostuvat innovatiivisesta, modernista ja mukavat asuintilat on suunniteltu. Huoneet 2 hengelle ydinkennoissa, järjestetty kunkin kerroksen, kahden lokeron ja 24 hengen mukaan.