Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinpaikka

nature

Asuinpaikka Tämä koti on suunniteltu parille. Paluu luontoon. Ihmiset ovat halukkaita saamaan enemmän ulos, olemaan ulkona tai antamaan luonnon olla osa omaa elämäänsä, sallimaan luonnon rikastuttaa kodin sanastoa. Anna vain luonnon päästä ja ajaa sen nojalla. Rikkaat ja monipuoliset elementit, jotka osoittavat, kuinka irronneisuus voi esiintyä tiheän monimutkaisuuden rinnalla, aivan kuten kukin monipuoliset näkökohdat, jotka lopulta tekevät itsensä, lopulliseen valintaan paljon pohtiessa.

Toimistotila

Samlee

Toimistotila Ilman hienoja yksityiskohtia Samlee-toimisto on suunnitellut yksinkertaisuuden itämaista estetiikkaa. Tämä konsepti vastaa nopeasti kehittyvää kaupunkia. Tässä erittäin sujuvassa tietoyhteiskunnassa projekti esittelee kaupungin, työn ja ihmisten vuorovaikutteisen suhteen - eräänlaisen läheisen toiminnan ja inertin suhteen; läpinäkyvä päällyste; läpäisy tyhjä.

Opiskelija-Asuntola

Koza Ipek Loft

Opiskelija-Asuntola Craft312 studio suunnitteli Koza Ipek Loftin opiskelijavierastaloksi ja nuorisokeskukseksi, jonka kapasiteetti on 240 vuodetta 8000 m2 alueella. Koza Ipek Loft -rakennustyöt valmistuivat toukokuussa 2013. Yleisesti ottaen vierastaloon pääsy, pääsy nuorisotaloon, ravintola, kokoushuone ja aula, opiskeluhuoneet, huoneet ja hallintotoimistot 12-kerroksisen rakennuksen monikerroksina, jotka koostuvat innovatiivisesta, modernista ja mukavat asuintilat on suunniteltu. Huoneet 2 hengelle ydinkennoissa, järjestetty kunkin kerroksen, kahden lokeron ja 24 hengen mukaan.

Toimistorakennus

Jansen Campus

Toimistorakennus Rakennus on silmiinpistävä uusi lisäosa horisonttiin, yhdistäen teollisuusalueen ja vanhankaupungin. Kolmiomaiset muodot otetaan perinteisistä Oberriet-kattokattoista. Projekti integroi innovatiiviset tekniikat, sisältää uusia yksityiskohtia ja materiaaleja ja täyttää tiukat sveitsiläisten Minergie-kestävien rakennusstandardien vaatimukset. Julkisivu on verhottu tummaan, ennalta patinoituun rei'itettyyn Rheinzink-verkkoon, joka herättää ympäröivän alueen puurakennusten sävyjen tiheyden. Räätälöidyt työtilat ovat avoimia ja rakennuksen geometria leikkaa näkymät Rheintaliin.

Showroom

Segmentation

Showroom Kengänpehmeät linjat eivät voi jäädä huomaamatta tulkittaessa paikkaa. Edistääkseen muita ryhmän tyylikkäitä kenkiä, jotka näkyvät tässä paikassa, toisen kerroksen katto ja kahdeksan yksinoikeudella suunniteltua valaistuskomponenttia, samalla kun ne luovat tunnelman, saavat sen samalla tuntemaan itsensä amorfisen linjan kanssa tässä paikassa.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Aulan teema on tekniikka, joka palvelee näyttelypaikkoja. Tekniset linjat kattoon ja seiniin, jotka on suunniteltu ilmaisemaan kenkäteknologiaa, joka näkyy kaikissa näyttelytiloissa, tuo maahan ja valmistaa rakennuksen vieressä olevassa tehtaassa.Lattiat ja seinät, jotka suunnittelivat vapaalla muodolla, kunhan keräät ihanteellisesti, käytä CAD-CAM-tekniikkaa.Barrisol, joka valmistaa Ranskassa, mdf-lakkakalusteita, jotka valmistavat Istanbulin Euroopan puolella, RGB Led -järjestelmät, jotka valmistavat Aasian puolella Istanbulia, ilman mittausta ja harjoitusta alakattoon .