Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
MyymÀlÀ

Ilumel

MyymÀlÀ LÀhes neljÀn vuosikymmenen historian jÀlkeen Ilumel-myymÀlÀ on yksi Dominikaanisen tasavallan suurimmista ja arvostetuimmista huonekalu-, valaistus- ja sisustusmarkkinoiden yrityksistÀ. Viimeisin interventio vastaa tarpeeseen laajentaa nÀyttelyalueita ja mÀÀritellÀ puhtaampi ja artikkeroidumpi reitti, joka antaa mahdollisuuden arvostaa saatavana olevia kokoelmia.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Hand down the Tale of the HEIKE

Taideinstallaatiosuunnittelu Kolmiulotteinen lavasuunnittelu, joka kÀyttÀÀ koko lavatilaa. Haluamme uutta japanilaista tanssia, ja tÀmÀ on nÀyttÀmötaiteen malli, joka tÀhtÀÀ japanilaisen nykytanssin ihanteelliseen muotoon. Toisin kuin perinteinen japanilainen tanssi, kaksiulotteinen nÀyttÀmötaide, kolmiulotteinen muotoilu, joka hyödyntÀÀ koko nÀyttÀmötilaa.

Hotellin Peruskorjaus

Renovated Fisherman's House

Hotellin Peruskorjaus SIXX-hotelli sijaitsee Hayagin lahden Houhai-kylÀssÀ Sanyassa. Kiinan etelÀmeri on 10 metrin pÀÀssÀ hotellin edestÀ, ja Houhai tunnetaan hyvin surffailijan paratiisina Kiinassa. Arkkitehti muutti alkuperÀisen kolmenkerroksisen rakennuksen, jota palvelee paikalliselle kalastajien perheelle vuosien ajan, surffausteemahotelliksi vahvistamalla vanhaa rakennetta ja kunnostamalla sisÀtilaa.

Viikonloppumajoitus

Cliff House

Viikonloppumajoitus TÀmÀ on vuoristonÀköalalla sijaitseva kalastushytti taivaanjoen rannalla (japanilainen 'Tenkawa'). TerÀsbetonista valmistettu muoto on yksinkertainen, kuuden metrin pituinen putki. Putken tienvarsipÀÀ on vastapaino ja ankkuroitu syvÀlle maahan niin, ettÀ se ulottuu vaakasuoraan pankista ja roikkuu veden yli. Suunnittelu on yksinkertainen, sisustus on tilava ja joenrantakansi on avoin taivaalle, vuorille ja joelle. Rakennettu tien alapuolelle, vain ohjaamon katto on nÀkyvissÀ tienvarsilta, joten rakenne ei estÀ nÀkymÀÀ.

Kirjaston Sisustus

Veranda on a Roof

Kirjaston Sisustus Studio Kurssin Kalpak Shah on uudistanut kattohuoneiston ylemmÀn tason LÀnsi-Intiassa, Pune, luomalla sekoituksen sisÀ- ja ulkotiloihin, jotka ympÀröivÀt kattopuutarhaa. Paikallisen studion, jonka kotipaikka on myös Pune, tarkoituksena oli muuttaa kodin vajaakÀyttöinen ylÀkerros alueeksi, joka on samanlainen kuin perinteisen intialaisen kodin veranta.

Hotelli

Shang Ju

Hotelli City Resort -hotellin mÀÀritelmÀn, luonnon kauneuden ja ihmiskunnan kauneuden perusteella on selvÀÀ, ettÀ se eroaa paikallisista hotelleista. YhdistÀmÀllÀ paikalliseen kulttuuriin ja elintapoihin, lisÀÀ eleganssia ja riimiÀ vierashuoneisiin ja tarjoa erilaisia elÀmÀkokemuksia. Rento ja tiukat lomatyöt, tÀynnÀ eleganssia, puhdasta ja pehmeÀÀ elÀmÀÀ. Paljasta mieli, joka piilottaa mielen, ja anna vieraiden kÀvellÀ kaupungin rauhassa.