Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liiketila & Vip-Odotushuone

Commercial Area, SJD Airport

Liiketila & Vip-Odotushuone Tämä projekti liittyy vihreän suunnittelun lentokenttien uuteen suuntaukseen maailmassa, se sisältää kauppoja ja palveluita terminaalissa ja saa matkustajan kokemaan hänen kokemuksensa aikana. VIHREÄ lentokenttäsuunnitelma sisältää vihreämmän ja kestävämmän lentoaseman muotoilun arvot, kaupallisen alueen koko valaistaan luonnollisella auringonvalolla kiitotien edessä olevan monumentaalisen lasisivun ansiosta. VIP Lounge on suunniteltu orgaanisen ja vanguardistisen solujen suunnittelukonseptin mielessä. Julkisivu sallii huoneen yksityisyyden estämättä näkymää ulkoa.

Asuintalo

Trish House Yalding

Asuintalo Talon suunnittelu on kehitetty vastauksena sijaintiin ja sen sijaintiin. Rakennuksen rakenne on muodostettu heijastamaan ympäröivää metsää ja haravat pylväät edustavat puutarhojen ja oksien epäsäännöllisiä kulmia. Suuret lasiastiat täyttävät rakenteen väliset aukot ja antavat sinun maistella maisemaa ja asetusta ikään kuin ikähtisi puiden rungon ja oksien välissä. Perinteinen Kentishin mustavalkoinen säälauta edustaa lehvistöä, joka kääri rakennuksen ja sulkee tilat sisällä.

Virallinen Myymälä, Vähittäiskauppa

Real Madrid Official Store

Virallinen Myymälä, Vähittäiskauppa Kaupan muotoilukonsepti perustuu kokemukseen Santiago Bernabeussa, joka keskittyy ostoskokemukseen ja vaikutelman luomiseen. Se on konsepti, joka kunnioittaa, ylistää ja kuolee klubia samalla kun toteaa, että saavutukset ovat olleet lahjakkuuden, vaivan, taistelun, omistautumisen ja päättäväisyyden tulosta. Projekti sisältää konseptisuunnittelun ja kaupallisen toteutuksen, brändäyksen, pakkaamisen, graafisen linjan ja teollisuuskalusteiden suunnittelun.

Asuintalo

Tempo House

Asuintalo Tämä projekti on täydellinen kunnostaminen siirtomaalaistyylisessä talossa yhdessä viehättävimmistä kaupunginosista Rio de Janeirossa. Ylimääräisellä paikalla, täynnä eksoottisia puita ja kasveja (kuuluisan maisema-arkkitehdin Burle Marxin alkuperäinen maisemasuunnitelma), päätavoitteena oli integroida ulkotarha sisätiloihin avaamalla suuret ikkunat ja ovet. Koristeella on tärkeitä italialaisia ja brasilialaisia merkkejä, ja sen tarkoituksena on saada se kankaalle, jotta asiakas (taidekokoelma) voi näyttää suosikkikappaleitaan.

Design-Studio Ja Galleria

PARADOX HOUSE

Design-Studio Ja Galleria Jaetun tason varastosta tullut tyylikäs multimediasuunnittelustudio, Paradox House löytää täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja tyylin välillä heijastaen omistajansa ainutlaatuista makua ja elämäntapaa. Se loi silmiinpistävän multimediasuunnittelustudion, jossa oli puhtaat, kulmikkaat linjat, jotka esittelevät näkyvän keltaisen sävyisen lasiruudun mezzaninessa. Geometriset muodot ja viivat ovat moderneja ja kunnioitusta herättäviä, mutta tyylikkäästi tehty ainutlaatuisen työtilan takaamiseksi.

Oppimiskeskus

STARLIT

Oppimiskeskus Starlit-oppimiskeskus on suunniteltu tarjoamaan suorituskoulutusta rentouttavassa oppimisympäristössä 2–6-vuotiaille lapsille. Hongkongin lapset opiskelevat kovan paineen alla. Jotta muoto ja tila voitaisiin antaa asettelun avulla ja sopia erilaisiin ohjelmiin, käytämme antiikin Rooman kaupunkisuunnittelua. Pyöreät elementit ovat yleisiä säteileviä varret pitkin akselijärjestelyssä luokkahuoneen ja studioiden ketjuttamiseksi kahden erillisen siipin välillä. Tämä oppimiskeskus on suunniteltu luomaan ilahduttava oppimisilmapiiri, jossa on äärimmäisen tilaa.