Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit Unilever Food Solutions kehotti asukaskokin Heidi Heckmannin (alueellinen asiakaskokki, Kapkaupunki) luomaan 11 ainutlaatuista maustesekoitusreseptia Robertsons-maustevalikoiman avulla. Osana ”Matkaamme, löytösi” -kampanjaa, tarkoituksena oli luoda ainutlaatuisia kuvia ja malleja nĂ€iden aineosien avulla hauskaan Facebook-kampanjaan. Joka viikko Chef Heidin ainutlaatuiset Spice-sekoitukset postitettiin mediarikkaina Facebook-kangasjulkaisuina. Jokainen nĂ€istĂ€ resepteistĂ€ on myös ladattavissa iPadille UFS.com-sivustolta.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Kasane no Irome - Piling up Colors

Taideinstallaatiosuunnittelu Japanilaisen tanssin asennussuunnitelma. Japanilaiset ovat kerÀnneet vÀrejÀ jo vanhasta ajasta ilmaistakseen pyhiÀ asioita. Myös paperin kasaamista neliömÀisillÀ siluetteilla on kÀytetty pyhÀÀ syvyyttÀ kuvaavana asiana. Nakamura Kazunobu suunnitteli tilan, joka muuttaa ilmapiiriÀ vaihtamalla eri vÀreihin sellaisella neliömÀisellÀ "kasaantuvalla" motiivilla. Tanssijoiden kohdalla ilmassa lentÀvÀt paneelit peittÀvÀt taivaan nÀyttÀmötilan ylÀpuolella ja kuvaavat tilan lÀpi kulkevaa valoa, jota ei voida nÀhdÀ ilman paneeleja.

Kakkujen Lahjapakkaukset

Marais

Kakkujen Lahjapakkaukset Kakkujen lahjapakkaukset (rahoittaja). Kuvassa 15 kakun kokoinen laatikko (kaksi oktaavia). YleensÀ lahjarasiat rivittÀvÀt kaikki kakut siististi. Yksilöllisesti kÀÀrittyjen kakkujen laatikot ovat kuitenkin erilaisia. he leikkasivat kustannuksia keskittymÀllÀ vain yhteen suunnitteluun ja hyödyntÀmÀllÀ kaikkia kuutta pintaa he pystyivÀt luomaan kaiken tyyppiset nÀppÀimistöt. TÀtÀ mallia kÀyttÀmÀllÀ he voivat luoda minkÀ tahansa nÀppÀimistön koon pienistÀ nÀppÀimistöistÀ 88-nÀppÀimisiin Grand Pianoihin ja jopa suurempiin. Esimerkiksi yhdessÀ oktaavissa, jossa on 13 avainta, he kÀyttÀvÀt 8 kakkua. Ja 88-nÀppÀininen pianopeli olisi 52 kakun lahjapakkaus.

BrÀndi-Identiteetti

SioZEN

BrÀndi-Identiteetti Siozen esittelee uuden vallankumouksellisen korkean tason hygieniajÀrjestelmÀn, joka muuntaa ainutlaatuisesti avaruuspinnasi, kÀsisi ja ilmansi tehokkaaksi mikrobiseksi / myrkylliseksi pilaantumisen torjuntajÀrjestelmÀksi. Nykyaikaiset rakennusmenetelmÀt tarjoavat meille paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden, mutta se on hinta. Tiukemmat ja vedottomat rakennukset edistÀvÀt lukemattomien epÀpuhtauksien muodostumista. Vaikka rakennuksen ilmanvaihtojÀrjestelmÀ on suunniteltu ja yllÀpidetty kunnolla, sisÀilman pilaantuminen on edelleen vakava ongelma. Uusia lÀhestymistapoja tarvitaan.

Pakkaus

The Fruits Toilet Paper

Pakkaus Monet yritykset ja kaupat ympÀri Japania tarjoavat wc-paperirullan asiakkaille uutuuslahjana osoittaakseen arvostustaan. HedelmÀ-wc-paperi on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaita söpöllÀ tyylillÀÀn, joka on tÀydellinen tÀllaisiin tilanteisiin. Valittavana on 4 mallia: Kiwi, mansikka, vesimeloni ja oranssi. Tuotteen suunnittelusta ja julkaisemisesta ilmoittamisen jÀlkeen sitÀ on esitelty yli 50 tiedotusvÀlineessÀ, mukaan lukien televisioasemat, lehdet ja verkkosivut, 23 kaupungissa 19 maassa.

Kiipeilytorni

Wisdom Path

Kiipeilytorni Toimimattoman vesitornin on Workshopin johto pÀÀttÀnyt rekonstruoida kiipeilyseinÀmÀksi. Korkein kohta sen ympÀrillÀ on hyvin nÀkyvissÀ työpajan ulkopuolella. SieltÀ on luonnonkaunis nÀkymÀ Senezh-jÀrvelle, työpajan alueelle ja ympÀröivÀÀn mÀntymetsÀÀn. Opintojensa pÀÀtyttyÀ opiskelijat osallistuvat juhlalliseen kiipeilyyn tornin huipulle, joka on havaintopiste. Kierreliike tornin ympÀrillÀ on kokemuksen saamisen prosessin symboli. Ja korkein kohta on elÀmÀkokemuksen symboli, joka lopulta muuttuu viisauden kiveksi.