Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

SioZEN

Brändi-Identiteetti Siozen esittelee uuden vallankumouksellisen korkean tason hygieniajärjestelmän, joka muuntaa ainutlaatuisesti avaruuspinnasi, käsisi ja ilmansi tehokkaaksi mikrobiseksi / myrkylliseksi pilaantumisen torjuntajärjestelmäksi. Nykyaikaiset rakennusmenetelmät tarjoavat meille paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden, mutta se on hinta. Tiukemmat ja vedottomat rakennukset edistävät lukemattomien epäpuhtauksien muodostumista. Vaikka rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu ja ylläpidetty kunnolla, sisäilman pilaantuminen on edelleen vakava ongelma. Uusia lähestymistapoja tarvitaan.

Pakkaus

The Fruits Toilet Paper

Pakkaus Monet yritykset ja kaupat ympäri Japania tarjoavat wc-paperirullan asiakkaille uutuuslahjana osoittaakseen arvostustaan. Hedelmä-wc-paperi on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaita söpöllä tyylillään, joka on täydellinen tällaisiin tilanteisiin. Valittavana on 4 mallia: Kiwi, mansikka, vesimeloni ja oranssi. Tuotteen suunnittelusta ja julkaisemisesta ilmoittamisen jälkeen sitä on esitelty yli 50 tiedotusvälineessä, mukaan lukien televisioasemat, lehdet ja verkkosivut, 23 kaupungissa 19 maassa.

Kiipeilytorni

Wisdom Path

Kiipeilytorni Toimimattoman vesitornin on Workshopin johto päättänyt rekonstruoida kiipeilyseinämäksi. Korkein kohta sen ympärillä on hyvin näkyvissä työpajan ulkopuolella. Sieltä on luonnonkaunis näkymä Senezh-järvelle, työpajan alueelle ja ympäröivään mäntymetsään. Opintojensa päätyttyä opiskelijat osallistuvat juhlalliseen kiipeilyyn tornin huipulle, joka on havaintopiste. Kierreliike tornin ympärillä on kokemuksen saamisen prosessin symboli. Ja korkein kohta on elämäkokemuksen symboli, joka lopulta muuttuu viisauden kiveksi.

Shakkikeppikakun Pakkaaminen

K & Q

Shakkikeppikakun Pakkaaminen Tämä on leipomotuotteiden (tikkukakut, rahoittajat) pakkausmuoto. Pituuden ja leveyden suhteen ollessa 8: 1, näiden holkkien sivut ovat erittäin pitkät ja peitetty ruudukkokuviolla. Kuvio jatkuu edessä, jossa on myös keskellä sijaitseva ikkuna, jonka läpi holkin sisältö on nähtävissä. Kun kaikki tämän lahjapakkauksen kahdeksan hihaa on kohdistettu, shakkilaudan kaunis ruudullinen malli paljastuu. K & Q tekee erikoistapahtumastasi yhtä tyylikkään kuin kuninkaan ja kuningattaren teeaika.

Kiekkopakkaus

Miyabi Monaka

Kiekkopakkaus Tämä on papujahmolla täytetyn kiekkokakun pakkausmuoto. Paketit on suunniteltu tatami-aiheilla herättämään japanilainen huone. He keksivät myös holkkityylisen paketin suunnittelun pakettien lisäksi. Tämän ansiosta (1) oli mahdollista näyttää perinteinen takka, teehuoneen ainutlaatuinen ominaisuus ja (2) luoda teehuoneita 2-mattoisena, 3-mattoisena, 4,5-mattoisena, 18-mattoisena ja erikokoisina muina. Pakkausten takaosa on koristeltu muilla kuin tatami-aiheilla, jotta ne voidaan myydä erikseen.

Valokuvataide

Forgotten Paris

Valokuvataide Unohdettu Pariisi ovat mustavalkoisia valokuvia Ranskan pääkaupungin vanhoista metroista. Tämä malli on ohjelmisto paikoista, jotka harvat tietävät, koska ne ovat laittomia ja vaikeasti saatavissa. Matthieu Bouvier on tutkinut näitä vaarallisia paikkoja kymmenen vuoden ajan löytääkseen unohdetun menneisyyden.