Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsitteellinen Näyttely

Muse

Käsitteellinen Näyttely Muse on kokeellinen suunnitteluprojekti, joka tutkii ihmisen musiikillista havaintoa kolmen installaatiokokemuksen kautta, jotka tarjoavat erilaisia tapoja kokea musiikkia. Ensimmäinen on puhtaasti sensaatiomainen käyttämällä termoaktiivista materiaalia, ja toisessa esitetään dekoodattu käsitys musiikillisesta tilaisuudesta. Viimeinen on käännös nuottien ja visuaalisten muotojen välillä. Ihmisiä rohkaistaan olemaan vuorovaikutuksessa installaatioiden kanssa ja tutkimaan musiikkia visuaalisesti omalla havainnolla. Pääsanoma on, että suunnittelijoiden tulee olla tietoisia siitä, miten havainto vaikuttaa heihin käytännössä.

Brändi-Identiteetti

Math Alive

Brändi-Identiteetti Dynaamiset graafiset aiheet rikastuttavat matematiikan oppimisvaikutusta yhdistetyssä oppimisympäristössä. Matematiikan paraboliset kaaviot inspiroivat logon suunnittelua. Kirjaimet A ja V yhdistetään jatkuvalla viivalla, mikä osoittaa opettajan ja opiskelijan välistä vuorovaikutusta. Se välittää viestin, että Math Alive opastaa käyttäjiä tulemaan matematiikan harrastajiksi. Keskeiset visuaalit edustavat abstraktien matematiikan käsitteiden muuntamista kolmiulotteiseksi grafiikaksi. Haasteena oli tasapainottaa kohdeyleisön hauska ja mukaansatempaava ympäristö koulutusteknologiabrändin ammattitaidolla.

Taide

Supplement of Original

Taide Valkoiset suonet jokikivissä johtavat satunnaisiin kuvioihin pinnoilla. Tiettyjen jokikivien valinta ja niiden järjestely muuttaa nämä kuviot symboleiksi, latinalaisten kirjainten muodossa. Näin syntyy sanoja ja lauseita, kun kivet ovat oikeassa asennossa vierekkäin. Kieli ja kommunikaatio syntyvät ja niiden merkit täydentävät jo olemassa olevaa.

Visuaalinen Identiteetti

Imagine

Visuaalinen Identiteetti Tavoitteena oli käyttää joogaasentojen inspiroimia muotoja, värejä ja suunnittelutekniikkaa. Tyylikkäästi suunniteltu sisustus ja keskusta, joka tarjoaa vierailijoille rauhallisen kokemuksen uudistaakseen energiaansa. Siksi logosuunnittelu, verkkomedia, graafiset elementit ja pakkaukset seurasivat kultaista leikkausta saadakseen täydellisen visuaalisen identiteetin odotetusti auttamaan keskuksen kävijöitä saamaan loistavan kokemuksen kommunikaatiosta keskuksen taiteen ja suunnittelun kautta. Suunnittelija ilmensi suunnittelussa meditaation kokemusta ja joogaa.

Identiteetti, Brändäys

Merlon Pub

Identiteetti, Brändäys Merlon Pubin projekti edustaa kokonaista brändäystä ja identiteettisuunnittelua uudesta ravintolakeskuksesta Tvrdassa Osijekin vanhassa barokkityylisessä keskustassa, joka rakennettiin 1700-luvulla osana suurta strategisesti linnoitettujen kaupunkien järjestelmää. Puolustusarkkitehtuurissa nimi Merlon tarkoittaa vankkaa, pystysuoraa aitoja, jotka on suunniteltu suojelemaan tarkkailijoita ja armeijaa linnoituksen huipulla.

Pakkaus

Oink

Pakkaus Asiakkaan markkinoiden näkyvyyden varmistamiseksi valittiin leikkisä ilme ja tuntuma. Tämä lähestymistapa symboloi kaikkia brändin ominaisuuksia, alkuperäisiä, herkullisia, perinteisiä ja paikallisia. Uusien tuotepakkausten käytön päätavoitteena oli esitellä asiakkaille tarina mustien sikojen kasvattamisesta ja perinteisten ja korkealaatuisten lihaherkkujen valmistamisesta. Linoleikkaustekniikalla luotiin sarja kuvituksia, jotka esittelevät käsityötaitoa. Kuvitukset itsessään tuovat aitoutta ja rohkaisevat asiakasta pohtimaan Oink-tuotteita, niiden makua ja rakennetta.