Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viestikortti

Standing Message Card “Post Animal”

Viestikortti Anna elÀinkÀsittelypakkauksen toimittaa tÀrkeÀt viestit. Kirjoittakaa viestisi runkoon ja lÀhetÀ sitten kirjekuoren muiden osien kanssa. TÀmÀ on hauska viestikortti, jonka vastaanottaja voi koota yhteen ja nÀyttÀÀ. SisÀltÀÀ kuusi erilaista elÀintÀ: ankka, sika, seepra, pingviini, kirahvi ja poro. ElÀmÀ suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa.

Kalenteri

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalenteri VesipyörÀ on kolmiulotteinen kalenteri, joka on valmistettu kuudesta aerosta, jotka on koottu vesipyörÀn muotoon. KierrÀ kÀyttÀmÀÀsi erillistÀ erillistÀ kalenteria työpöydÀllesi kuten vesipyörÀÀ. ElÀmÀ suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalenteri Portaalisivustolle kehitetty ja tuotettu ainutlaatuinen ja leikkisÀ mainoskalenteri goo valjastaa paperikuviot ja harkitsee toimivuutta. TÀmÀ vuoden 2013 painos on kalenteri- ja aikataulujen jÀrjestÀjÀ, joka on koottu yhteen tilaa kirjoittamiseksi vuoden mittaisissa suunnitelmissa ja pÀivÀohjelmissa. Kalenterin paksulaatuinen paperi ja halpapaperi, joka sopivat vain aikataulun jÀrjestÀjÀn muistiinpanojen valintaan, valittiin huolellisesti, ja luotu kontrasti sopii kalenterisuunnitteluun. TÀyttöaikataulun jÀrjestÀjÀn lisÀtty ominaisuus tekee siitÀ tÀydellisen kÀyttÀjÀystÀvÀllisenÀ pöytÀkalenterina.

Kalenteri

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalenteri Kaleidoskoopin kaltaisella tavalla tÀmÀ on kalenteri, jossa on pÀÀllekkÀisiÀ leikkauskuvia, jotka on piirretty monivÀrisillÀ kuvioilla. Sen suunnittelu vÀrimalleilla, joita voidaan muokata ja mukauttaa yksinkertaisesti muuttamalla arkkien jÀrjestystÀ, kuvaa NTT COMWAREn luovia tuntemuksia. Tarjolla on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat ottavat toiminnallisuuden huomioon, mikÀ tekee siitÀ tÀydellisen aikataulukalenterina, jota haluat kÀyttÀÀ henkilökohtaisen tilan sisustamiseen.

Paitapakkaus

EcoPack

Paitapakkaus TÀmÀ paitapakkaus erottaa itsensÀ tavanomaisesta pakkauksesta, koska se ei kÀytÀ mitÀÀn muovia. HyödyntÀmÀllÀ olemassa olevaa jÀtevirtaa ja valmistusprosessia, tÀtÀ tuotetta ei ole vain kovin helppo tuottaa, vaan se on myös erittÀin helppo hÀvittÀÀ, primaarimateriaali kompostoituu tyhjÀksi. Tuote voidaan ensin puristaa ja sitten tunnistaa yrityksen tuotemerkillÀ leikkaamalla ja tulostamalla luomaan ainutlaatuinen rakenteellinen tuote, joka nÀyttÀÀ ja tuntuu hyvin erilaiselta ja mielenkiintoiselta. Estetiikkaa ja kÀyttöliittymÀÀ pidettiin aivan yhtÀ tÀrkeÀnÀ kuin tuotteen kestÀvyyttÀ.

Konsoli

Qadem Hooks

Konsoli Qadem Hooks on taideteos, jonka konsolitoiminto on luonnon innoittama. Se koostuu erilaisista maalatuista vihreistÀ vanhoista koukkuista, joita kÀytettiin yhdessÀ Qademin (vanhan puisen muulin satulan takana) kanssa vehnÀn kuljettamiseen kylÀstÀ toiseen. Koukut kiinnitetÀÀn vanhaan vehnÀn puimurilevyyn pohjaksi ja viimeistelty lasi paneeli pÀÀllÀ.