Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasipullotettu Kivennäisvesi

Cedea

Lasipullotettu Kivennäisvesi Cedea-vesisuunnittelu on saanut inspiraationsa Ladinin Dolomiiteista ja legendoista luonnonvaloilmiöstä Enrosadirasta. Ainutlaatuisen mineraalinsa vuoksi Dolomiitit syttyvät punertavaan, polttavaan sävyyn auringonnousun ja auringonlaskun aikaan luoden maisemiin maagisen tunnelman. "Muistuttamalla legendaarista taikapuutarhaa", Cedea-pakkaus pyrkii vangitsemaan juuri tämän hetken. Tuloksena on lasipullo, joka saa veden häikäisemään ja hohtamaan hämmästyttävällä tavalla. Pullon värit on tarkoitettu muistuttamaan mineraalin ruusunpunaisessa ja taivaan sinisessä kylpevien Dolomiittien erityistä hehkua.

Luontokosmetiikkapakkaus

Olive Tree Luxury

Luontokosmetiikkapakkaus Saksalaisen luksusluonnonkosmetiikkabrändin uusi pakkaussuunnittelu kertoo sen tarinasta taiteellisesti, kuten päiväkirjasta, kylpemisestä lämpimissä väreissä. Ensi silmäyksellä kaoottiselta näyttävä pakkaus lähemmin tarkasteltuna välittää vahvan yhtenäisyyden, viestin. Uuden muotoilukonseptin ansiosta kaikista tuotteista säteilee luonnollisuutta, tyyliä, ikivanhaa parantavaa tietoa ja modernia käytännöllisyyttä.

Pakkaus

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakkaus KRYSTAL-vesi edustaa ylellisyyttä ja hyvinvointia pullossa. KRYSTAL-vesi, jossa on alkalinen pH-arvo 8 - 8,8 ja ainutlaatuinen mineraalikoostumus, tulee ikoniseen neliönmuotoiseen, läpinäkyvään prismapulloon, joka muistuttaa kuohuviiniä eikä tee vaaraa laadulle ja puhtaudelle. KRYSTAL-tuotemerkin logo on hienovaraisesti esillä pullossa, ja se korostaa ylellisyyden lisäelämystä. Pullon visuaalisen vaikutuksen lisäksi neliömäiset PET- ja lasipullot ovat kierrätettäviä, optimoimalla pakkaustila ja materiaalit, mikä pienentää yleistä hiilijalanjälkeä.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" kehitettiin premium-vodkana. Suunnittelu on minimalistinen, niin pullon muodossa kuin väreissäkin. Yksinkertainen lieriömäinen pullo ja rajoitettu värivalikoima (valkoinen, harmaasävy, musta) korostavat tuotteen kiteistä puhtautta ja minimalistisen graafisen lähestymistavan tyylikkyyttä ja tyyliä.

Optiikka-Asennus

Opx2

Optiikka-Asennus Opx2 on optinen installaatio, joka tutkii luonnon ja tekniikan välistä symbioottista suhdetta. Suhde, jossa kuviot, toisto ja rytmi kuvaavat sekä luonnollisia muodostelmia että laskentaprosessien toimintaa. Asennusten poikkeuksellinen geometria, hetkellinen opasiteetti ja / tai tiheys ovat samankaltaisia kuin ilmiö, jonka mukaan ajaa maissipellolla, tai selitetään tekniikassa tarkastellessaan binaarikoodia. Opx2 rakentaa monimutkaista geometriaa ja haastaa sen tilavuuden ja tilan käsityksen.

Graafisen Suunnittelun Läpimurto

The Graphic Design in Media Conception

Graafisen Suunnittelun Läpimurto Tämä kirja käsittelee graafista suunnittelua; se tarjoaa nimenomaisen, yksityiskohtaisen tarkastelun suunnittelurakenteesta prosessina, jota käytetään kommunikoimaan eri kulttuurien kanssa eri kulttuurien kanssa suunnittelumenetelmien avulla, graafisen suunnittelun merkitys roolina, suunnitteluprosessit tekniikoina, brändäyssuunnittelu markkinakontekstina, pakkaussuunnittelu valmistetut mallit ja sisältää teoksia erittäin mielikuvituksellisista luovista, joita käytetään ilmaisemaan suunnittelun periaatteet.