Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he päättivät tehdä niin tänään! He elvyttivät ja soveltivat tätä muinaista taidetta ja perinnettä nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöä. Se ei ole noidankehä; se on suora kehittyvä luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.

Brändäys

1869 Principe Real

Brändäys 1869 Principe Real on aamiaismajoitus, joka sijaitsee Lissabonin trendikkäimmällä paikalla - Principe Real. Madonna osti juuri talon tältä naapurustolta. Tämä B & B sijaitsee vuonna 1869 vanhassa palatsissa, joka pitää vanhan viehätyksen sekoitettuna nykyaikaiseen sisustukseen, antaen sille ylellisen ilmeen. Tämän tuotemerkin edellytettiin sisällyttävän nämä arvot logoonsa ja tuotemerkkisovelluksiin tämän ainutlaatuisen majoituksen filosofian heijastamiseksi. Tuloksena on logo, joka sekoittaa klassisen kirjasimen muistuttamalla vanhoja ovien numeroita, nykyaikaisella typografialla ja yksityiskohdalla tyylitelty sängyn kuvake L Realissa.

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu Keskiajalla paikalliset panimot antoivat oluensa yli 600 vuotta vanhoihin kallioleikattuihin kellareihin Nürnbergin linnan alla. Tätä historiaa kunnioittaen "AEcht Nuernberger Kellerbier" -pakkaus vie aidon ajassa taaksepäin. Olutetiketissä on käsin piirretty linna, joka istuu kivillä, ja kellarissa oleva puinen tynnyri, jota kehystävät vintage-tyyliset fontit. Yrityksen "St. Mauritius" tavaramerkki ja kuparinvärinen korkkikorkki osoittavat käsityötaitoa ja luottamusta.

Kauneussalongin Tuotemerkki

Silk Royalty

Kauneussalongin Tuotemerkki Tuotemerkkiprosessin tavoitteena on sijoittaa brändi high-end-luokkaan katsomalla ja tuntumalla sopeutumista meikkien ja ihonhoitojen maailmanlaajuisiin trendeihin. Tyylikäs sisä- ja ulkotiloissa, joka tarjoaa asiakkaille ylellisen pakopaikan vetäytyä itsehoitoon ja jättää uudistuneena. Suunnitteluprosessiin sisältyi kokemuksen onnistunut välittäminen kuluttajille. Siksi Alharir Salon on kehitetty ilmaisemaan naisellisuutta, visuaalisia elementtejä, runsaita värejä ja tekstuureja kiinnittäen huomiota hienoihin yksityiskohtiin lisäämään luottamusta ja mukavuutta.

Messaging-Tuoli

Kepler 186f

Messaging-Tuoli Kepler-186f-nojatuolin rakenteellinen perusta on teräslangalta juotettu ristikko, johon tammesta veistetyt elementit kiinnitetään messinkiholkkien avulla. Erilaiset ankkurin käyttömahdollisuudet yhdistyvät sopusoinnussa puuveistosten ja koruelementtien kanssa. Tämä taide-esine edustaa kokeilua, jossa yhdistetään erilaisia esteettisiä periaatteita. Sitä voitaisiin kuvata "barbaariseksi tai uudeksi barokiksi", jossa karkea ja hieno muoto yhdistyvät. Improvisaation seurauksena Kepleristä tuli monikerroksinen, ympäröi tekstit ja uudet yksityiskohdat.

Taiteen Arvostus

The Kala Foundation

Taiteen Arvostus Intialaisille maalauksille on ollut pitkään globaalit markkinat, mutta kiinnostus intialaiseen taiteeseen on jäänyt jälkeen Yhdysvalloissa. Tietoisuuden lisäämiseksi Intian kansanmaalausten eri tyyleistä Kala-säätiö perustetaan uudeksi alustaksi maalausten esittelemiseksi ja niiden saatavuuden parantamiseksi kansainvälisille markkinoille. Säätiö koostuu verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta, näyttelystä, jossa on toimituksellisia kirjoja, ja tuotteista, jotka auttavat kuromaan umpeen kuilun ja yhdistämään nämä maalaukset suurempaan yleisöön.