Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúRocking Chair‚ÄĚ

Kalenteri Keinutuoli on vapaasti seisova työpöytäkalenteri pienoistuolin muodossa. Kokoa keinutuoli, joka rokkaa edestakaisin aivan kuten oikea. Näytä nykyinen kuukausi tuolin selkänojassa ja ensi kuukausi istuimella. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúTown‚ÄĚ

Kalenteri Town on paperikäsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kalenteri

calendar 2013 ‚ÄúModule‚ÄĚ

Kalenteri Moduuli on hyödyllinen kolmen kuukauden kalenteri yksittäisillä kappaleilla, jotka voidaan yhdistää kolmeksi kuutionmuotoiseksi pinoamismoduuliksi, jotta voit koota ne vapaasti sopivana. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Watchface-Sovellukset

genuse

Watchface-Sovellukset Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ovat kellosovelluksia, jotka on erityisesti kehitetty I'm Watch -laitteelle. Sovellukset ovat alkuperäisiä, yksinkertaisia ja esteettisiä suunnittelussa, tulevista etnisistä sci-fi-tyyliin digitaaliseen liiketoimintaan asti. Kaikkia katselupintojen grafiikoita on saatavana yhdeksässä värissä - ne sopivat I'm Watch -värikokoelmaan. Nyt on upea hetki uudelle tavalle näyttää, lukea ja ymmärtää aikamme. www.genuse.eu

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esittelee watchface-sovelluskokoelman, joka on suunniteltu älykelloille, joissa on mustavalkoiset 144 × 168 pikselin näytöt, kuten Pebble ja Kreyos. Täältä löydät 15 mallia yksinkertaisia, tyylikkäitä ja esteettisiä katselupintasovelluksia. Koska ne on valmistettu puhtaasta energiasta, ne ovat enemmän kuin aaveita kuin todellisia asioita. Nämä kellot ovat kaikkien aikojen taloudellisimpia ja ympäristöystävällisimpiä.