Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillä Cartier-tyyppisillä ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sävyt, lähes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasävyjä. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillä. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. Erittäin kevyt ja täydellisesti istuva. Tämä on kevään saapuminen jalokiviksi.

Käsilaukut

Qwerty Elemental

Käsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittäin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri käsityöläisten valmistamat konstruktiiviset teräsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonäön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivälistä peräisin olevia makaroneja, jotka yhdistävät heidät nykypäivän logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivät Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. Tämän kokoelman tavoitteena on näyttää logon voima menneisyydestä nykypäivään ja luoda Macaroni Club itsessään brändinä. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistä Makaroni-puvuista ja nykyisestä muotisuuntauksesta äärimmäisillä volyymeilla ja pituudella.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. Siinä on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sävyssä, syvän sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydän lyö sveitsiläisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu teräs takaavat entistä paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestävä. Kellota on saatavana kolmessa eri värikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavärillä (syvän sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on käytettävä cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjä ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillä mylly- ja couture-tekniikoilla. Tämä luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistää kestävyyttä ajattomien mallien luomiseksi.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tämän renkaan kanssa. Hänen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistä, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitä rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hän käyttää 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. Lisäksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. Hänen suunnittelussaan yhdistyvät itä ja länsi.