Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ylelliset Kengät

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset Kengät Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltään Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengät yhdistävät vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestä alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. Kengän siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillä ja muilla ylenmääräisillä koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten käsityöläisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nähtävissä.

Rintakoru

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Rintakoru Kohteen merkin ja ulkoisen muodon avulla voidaan muuttaa koristeen uutta muotoilua. Vilkkaassa luonteessa yksi ajanjakso muuttuu toiseksi. Kevät seuraa talvea ja aamu tulee illan jälkeen. Myös värit muuttuvat samoin kuin ilmapiiri. Tämä kuvien korvaamisen, vaihtamisen periaate tuodaan esiin «Asia Metamorphosis» -koristeiden koristeissa, kokoelmassa, jossa kaksi eri tilaa, kaksi rajoittamatonta kuvaa heijastuvat yhdessä esineessä. Rakenteen siirrettävät elementit mahdollistavat koristeen luonteen ja ulkonäön muuttamisen.

Analoginen Kello

Kaari

Analoginen Kello Tämä rakenne perustuu standardiin 24 tunnin analogiseen mekanismiin (puolen nopeuden tuntikäsi). Tämä malli on varustettu kahdella kaari-muotoisella muottileikkauksella. Niiden läpi näkyvät käännöstunnit ja minuutit kädet. Tunnitieto (levy) on jaettu kahteen eri väriosaan, jotka pyörivät osoittavat AM- tai PM-aikaa näkyvän värin mukaan. Minuutinkäsi on näkyvissä suuremman sädekaarin läpi ja määrittää, mikä minuuttiväli vastaa 0–30 minuutin valitsinta (joka sijaitsee kaaren sisäisellä sädellä) ja 30–60 minuutin väliaikaa (sijaitsee ulkoisella säteellä).

Nykyaikainen Pukeutuminen

Le Maestro

Nykyaikainen Pukeutuminen Le Maestro mullistaa mekkokengän sisällyttämällä siihen suoraan metallilaser-sintratun (DMLS) titaanin 'matriisikoron'. 'Matrix heel' vähentää kantapääosan visuaalista massaa ja osoittaa pukeutumiskengän rakenteellisen eheyden. Tyylikäs vamppi täydentää yläjuovan selkeää epäsymmetristä muotoilua korkealaatuisella nahkalla. Kantapääosan integrointi yläosaan on nyt muodostettu tyylikäksi ja hienostuneeksi siluetiksi.

Nykyaikainen Qipao

The Remains

Nykyaikainen Qipao Inspiraatio on peräisin kiinalaisista jäänteistä. ”Keramiikka” on suosituin esitys, joka on suosituin riippumatta kuninkaasta ja ihmisistä. Tutkimuksessani vielä nykyään kiinalaisten esteettisten muodien ja Feng Shuin (sisustus- ja ympäristösuunnittelu) ydinstandardit ovat ennallaan. He pitävät läpikuultavuudesta, kerrostamisesta ja toiveista. Haluan suunnitella Qipaon, jotta keramiikan merkitys ja ominaisuudet saataisiin vanhasta dynastiasta nykymuotoon. Ja provosoi ihmisiä, jotka ovat unohtaneet kulttuurinsa ja etnisyytensä aina, kun olemme i-sukupolvessa.

Rintakoru

Chiromancy

Rintakoru Jokainen henkilö on ainutlaatuinen ja omaperäinen. Tämä käy ilmi jopa sormiemme malleista. Piirretyt viivat ja käsiemme merkit ovat myös varsin omaperäisiä. Lisäksi jokaisella henkilöllä on valikoima kiviä, jotka ovat laadultaan lähellä heitä tai yhteydessä henkilökohtaisiin tapahtumiin. Kaikki nämä ominaisuudet antavat ajattelevalle tarkkailijalle niin paljon opastavia ja houkuttelevia, että niiden avulla voidaan luoda yksilöllisiä koruja, jotka perustuvat näihin linjoihin ja yksittäisten asioiden merkkeihin. Tällainen koriste ja korut - muodostavat henkilökohtaisen taiteen koodisi