Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Future 02

Korukokoelma Project Future 02 on korumallisto, jossa on hauska ja elinvoimainen kierre, joka on inspiroitu ympyrÀteoreista. Jokainen pala on luotu tietokoneavusteisella suunnitteluohjelmistolla, rakennettu kokonaan tai osittain selektiivisellÀ lasersintraus- tai terÀs 3D-tulostustekniikalla ja viimeistelty kÀsin perinteisillÀ hopeaseptintekniikoilla. Kokoelma saa inspiraatiota ympyrÀn muodosta, ja se on suunniteltu huolellisesti visualisoimaan Euclidean-lauseet kuvioita ja kannettavan taiteen muotoja edustaviksi, tÀllÀ tavoin uutta alkua; lÀhtökohta jÀnnittÀvÀÀn tulevaisuuteen.

Trenssi

Renaissance

Trenssi Rakkaus ja monipuolisuus. Kaunis tarina, joka on painettu kankaaseen, rÀÀtÀlöinti ja konsepti tÀstÀ trenssitakista kaikkien muiden mallistovaateiden rinnalle. Teoksen ainutlaatuisuus on varmasti kaupunkisuunnittelu, minimalistinen kosketus, mutta mikÀ tÀssÀ todella yllÀttÀvÀÀ, se saattaa pikemminkin olla sen monipuolisuus. Sulje vain silmÀsi, kiitos. EnsinnÀkin, sinun pitÀisi nÀhdÀ vakava henkilö, joka on menossa hÀnen vakavan..sininen työ. Ravista nyt pÀÀtÀsi ja heti edessÀsi on kirjoitettu sininen kaivostakki, jossa on joitain magneettisia ajatuksia. KÀsin kirjoitettu. Rakkaudella, uuvuttavaa!

Taittuvat SilmÀlasit

Blooming

Taittuvat SilmÀlasit Sonjan silmÀlasimuotoilu on inspiroinut kukkivat kukat ja varhaiset silmÀlasikehykset. YhdistÀmÀllÀ luonnon orgaaniset muodot ja silmÀlasikehysten toiminnalliset elementit suunnittelija kehitti vaihtovelkakirjalainan, jota voidaan helposti kÀsitellÀ antaen useita erilaisia ilmeitÀ. Tuote on suunniteltu myös kÀytÀnnöllisellÀ taittovaihtoehdolla ottaen mahdollisimman vÀhÀn tilaa kantolaukussa. Linssit on valmistettu laserleikatusta pleksilasista, jossa on Orchid-kukkakuvia, ja kehykset on valmistettu kÀsin kÀyttÀmÀllÀ 18 k kullattua messinkiÀ.

Monitoimi Korvakorut

Blue Daisy

Monitoimi Korvakorut PÀivÀnkakkarat ovat yhdistelmÀkukkia, joissa on kaksi kukkaa yhdistettynÀ yhdeksi, sisÀosaksi ja ulommaksi terÀlehtiosaksi. Se symboloi toisten rakkautta tai perimmÀistÀ sidettÀ edustavien kahden toisiinsa kietoutumista. Suunnittelu sekoittuu pÀivÀnkakkarakukan ainutlaatuisuuteen, jolloin kÀyttÀjÀn on mahdollista kÀyttÀÀ Sininen pÀivÀnkakkara monin tavoin. Sinisten safiirien valinta terÀlehdet korostavat toivoa, halua ja rakkautta. Keltaisille safiireille, jotka on valittu keskeiseksi kukka terÀlehdeksi, houkuttelee kÀyttÀjÀÀ tuntemaan iloa ja ylpeyttÀ, mikÀ antaa kÀyttÀjÀlle tÀydellisen seesteisyyden ja itseluottamuksen nÀyttÀÀkseen eleganssin.

Riipus

Eternal Union

Riipus Olga Yatskaer, ammattilainen historioitsija, joka pÀÀtti jatkaa korujen suunnittelijan uraa, on ikuinen liitto, joka nÀyttÀÀ yksinkertaiselta, mutta tÀynnÀ merkitystÀ. Jotkut löytÀvÀt siitÀ ripauksen kelttilÀisiÀ koruja tai jopa Herakles-solmun. Pala edustaa yhtÀ ÀÀretöntÀ muotoa, joka nÀyttÀÀ kahdelta toisiinsa kytketyltÀ muodolta. TÀmÀ vaikutus luodaan ristikkomaisilla viivoilla, jotka on kaiverrettu kappaleen pÀÀlle. Toisin sanoen - nÀmÀ kaksi on sidottu toisiinsa yhtenÀ ja toinen on nÀiden kahden liitto.

Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma YhdistettynÀ muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdÀ vanhoista goottilaisista elementeistÀ uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympÀristössÀ. Kiinnostuneena siitÀ, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittÀÀ provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissÀ vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja kÀyttÀjien vÀlistÀ suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jÀljennösmateriaalina, leikattiin epÀtavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne vÀrjÀisivÀt iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.