Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiä palaamaan elämän leikkisään puoleen, joka yleensä menetetään aikuisiän saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hänen poikansa leikkimässä värikkäällä maagisella kuutiossa. Käyttäjä voi leikkiä renkaalla kiertämällä kahta itsenäistä moduulia. Tällöin jalokivien väripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. Leikkisän näkökulman lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus valita erilainen rengas päivittäin.

Rengas

Dancing Pearls

Rengas Tanssivat helmet meren kohisevien aaltojen joukossa, se on meren ja helmien inspiraation tulos ja se on 3D-mallirengas. Tämä rengas on suunniteltu yhdistelemällä kultaisia ja värikkäitä helmiä, joilla on erityinen rakenne, jotta helmet voivat liikkua valtameren mölyjen aaltojen välillä. Putken halkaisija on valittu hyväksi, mikä tekee suunnittelusta riittävän tukevan mallin valmistettavaksi.

Korukokoelma

Biroi

Korukokoelma Biroi on 3D-tulostettu korusarja, joka on saanut inspiraationsa legendaarisesta taivaan Feeniksistä, joka heittäytyy liekkeihin ja syntyy uudelleen omasta tuhkastaan. Rakenteen muodostavat dynaamiset viivat ja pinnalle leviävä Voronoi-kuvio symboloivat palavista liekeistä heräävää ja taivaalle lentävää Feeniksiä. Kuvio muuttaa kokoa virtaamaan pinnan yli antaen rakenteeseen dynaamisuuden tunteen. Itsestään veistosmaista läsnäoloa osoittava muotoilu antaa käyttäjälle rohkeutta ottaa askel eteenpäin piirtämällä ainutlaatuisuuttaan.

Muunneltava Eko-turkistakki

Eco Furs

Muunneltava Eko-turkistakki Takkia, joka voi olla 7-in-1, inspiroivat kiireiset uranaiset, joitten valinta on uniikki, ekologinen ja toimiva vaatekaappi. Sen toteutuksessa tulkitaan modernilla tavalla vanhaa, mutta trendikästä käsinommeltua skandinaavista ryijytekstiiliä tuloksena istuvat villaiset vaatteet, jotka ovat ulkoasultaan kuin turkiksia. Ero on yksityiskohdissa ja eläin- sekä ympäristöystävällisyydessä. Vuosien varrella Eko-turkiksia on testattu erilaisissa eurooppalaisissa talvi-ilmastoissa, mikä on auttanut tämän takin sekä muitten viimeisimpien kappaleitten laadun kehityksessä huippuunsa.

Korvakorut Ja Sormus

Vivit Collection

Korvakorut Ja Sormus Luonnosta löytyneiden muotojen innoittamana Vivit-kokoelma luo mielenkiintoisen ja uteliaan havainnon pitkänomaisissa muodoissa ja pyörteissä. Vivit-kappaleet koostuvat taivutetuista 18 k: n keltaisista kultalevyistä, joiden ulkopinnoilla on musta rodiumpäällyste. Lehdenmuotoiset korvakorut ympäröivät korvakoruja siten, että niiden luonnolliset liikkeet luovat mielenkiintoisen tanssin mustan ja kullan välille - piilottaen ja paljastaen keltaisen kullan alla. Tämän kokoelman lomakkeiden omaperäisyys ja ergonomiset ominaisuudet edustavat kiehtovaa valon, varjojen, häikäisyn ja heijastusten leikkiä.