Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Riipus

Taq Kasra

Riipus Taq Kasra, joka tarkoittaa kasran kaaria, on nyt Irakissa olevan Sasanin kuningaskunnan muistomerkki. TÀtÀ Taq-kasran geometriasta ja entisten suvereniteettien suuruudesta inspiroitua riipusta, joka oli niiden rakenteessa ja subjektivismissÀ, on kÀytetty tÀssÀ arkkitehtuurimenetelmÀssÀ tÀmÀn ilmapiirin luomiseksi. TÀrkein ominaisuus on se moderni muotoilu, joka on tehnyt siitÀ kappaleen, jolla on selkeÀ nÀkymÀ siten, ettÀ se muodostaa sivunÀkymÀn tunnelilta ja tuo subjektivismin ja muodostaa etunÀkymÀn, jonka se on tehnyt kaarevaksi tilaksi.

Naisten

Utopia

Naisten Yina Hwang inspiroi tÀssÀ kokoelmassa pÀÀasiassa symmetrisiÀ ja epÀsymmetrisiÀ muotoja, joissa on ripaus maanalaista musiikkikulttuuria. HÀn kuratoi tÀtÀ kokoelmaa keskeisen itsensÀ omaksumisen hetkensÀ perusteella luodakseen kokoelman toimivia, mutta abstrakteja vaatteita ja asusteita, jotka ilmentÀvÀt kokemuksensa tarinaa. Projektin kaikki painot ja kankaat ovat alkuperÀisiÀ ja kankaiden pohjassa hÀn kÀytti pÀÀasiassa PU-nahkaa, satiini-, Power Mash- ja Spandex-valmisteita.

Kaulakoru Ja Korvakorut

Ocean Waves

Kaulakoru Ja Korvakorut Oceanic wave -kaulakoru on kaunis pala nykyaikaisia koruja. Suunnittelun perusajatuksena on valtameri. Sen laajuus, elinvoimaisuus ja puhtaus ovat kaulakoruun projisoidut avaintekijÀt. Suunnittelija on kÀyttÀnyt hyvÀÀ sinisen ja valkoisen tasapainoa esitellÀkseen nÀkemyksen valtameren roiskuvista aalloista. Se on kÀsintehty 18K valkokultaa ja siinÀ on timantteja ja sinistÀ safiiria. Kaulakoru on melko suuri, mutta herkkÀ. Se on suunniteltu sopimaan kaikkiin asuasuihin, mutta se sopii paremmin pariksi pÀÀntien kanssa, jotta se ei mene pÀÀllekkÀin.

Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. PÀinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitÀ, mikÀ muodostaa yhteisön kÀsityksen siitÀ, mikÀ on ylevÀ ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen lÀpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyÀ lÀpinÀkymÀttöminÀ ja joustavina verkkoon, mikÀ luo jÀljennöksen ilmasta ilmassa.

Rengas

Arch

Rengas Suunnittelija saa inspiraatiota kaarirakenteiden ja sateenkaaren muodosta. Kaksi kuviota - kaaren muoto ja pudotusmuoto yhdistetÀÀn yhdeksi kolmiulotteiseksi muotoksi. YhdistÀmÀllÀ minimaaliset linjat ja muodot ja hyödyntÀmÀllÀ yksinkertaisia ja yleisiÀ aiheita, tulos on yksinkertainen ja tyylikÀs rengas, joka tehdÀÀn rohkeaksi ja leikkisÀksi tarjoamalla tilaa energialle ja rytmille virtaamaan. Eri kulmista renkaan muoto muuttuu - pudotuksen muotoa tarkastellaan etukulmasta, kaaren muotoa tarkastellaan sivukulmasta ja risti katsotaan ylÀkulmasta. TÀmÀ stimuloi kÀyttÀjÀÀ.

Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellÀ kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii vÀlittÀmÀÀn tÀmÀn lÀmmin ja muodoton tunne kylmÀllÀ ja kiinteÀllÀ metallilla. 2 kÀyrÀÀ on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kÀdestÀ. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia kÀÀnnetÀÀn sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi vÀliin, rengas nÀyttÀÀ joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessÀ sekÀ keltaisesta ettÀ valkoisesta vÀristÀ.