Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. SiinÀ on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sÀvyssÀ, syvÀn sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydÀn lyö sveitsilÀisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu terÀs takaavat entistÀ paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestÀvÀ. Kellota on saatavana kolmessa eri vÀrikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavÀrillÀ (syvÀn sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on kÀytettÀvÀ cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjÀ ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillÀ mylly- ja couture-tekniikoilla. TÀmÀ luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistÀÀ kestÀvyyttÀ ajattomien mallien luomiseksi.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tÀmÀn renkaan kanssa. HÀnen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistÀ, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitÀ rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hÀn kÀyttÀÀ 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. LisÀksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. HÀnen suunnittelussaan yhdistyvÀt itÀ ja lÀnsi.

Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiÀ palaamaan elÀmÀn leikkisÀÀn puoleen, joka yleensÀ menetetÀÀn aikuisiÀn saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hÀnen poikansa leikkimÀssÀ vÀrikkÀÀllÀ maagisella kuutiossa. KÀyttÀjÀ voi leikkiÀ renkaalla kiertÀmÀllÀ kahta itsenÀistÀ moduulia. TÀllöin jalokivien vÀripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. LeikkisÀn nÀkökulman lisÀksi kÀyttÀjÀllÀ on mahdollisuus valita erilainen rengas pÀivittÀin.

Rengas

Dancing Pearls

Rengas Tanssivat helmet meren kohisevien aaltojen joukossa, se on meren ja helmien inspiraation tulos ja se on 3D-mallirengas. TÀmÀ rengas on suunniteltu yhdistelemÀllÀ kultaisia ja vÀrikkÀitÀ helmiÀ, joilla on erityinen rakenne, jotta helmet voivat liikkua valtameren mölyjen aaltojen vÀlillÀ. Putken halkaisija on valittu hyvÀksi, mikÀ tekee suunnittelusta riittÀvÀn tukevan mallin valmistettavaksi.

Korukokoelma

Biroi

Korukokoelma Biroi on 3D-tulostettu korusarja, joka on saanut inspiraationsa legendaarisesta taivaan FeeniksistÀ, joka heittÀytyy liekkeihin ja syntyy uudelleen omasta tuhkastaan. Rakenteen muodostavat dynaamiset viivat ja pinnalle leviÀvÀ Voronoi-kuvio symboloivat palavista liekeistÀ herÀÀvÀÀ ja taivaalle lentÀvÀÀ FeeniksiÀ. Kuvio muuttaa kokoa virtaamaan pinnan yli antaen rakenteeseen dynaamisuuden tunteen. ItsestÀÀn veistosmaista lÀsnÀoloa osoittava muotoilu antaa kÀyttÀjÀlle rohkeutta ottaa askel eteenpÀin piirtÀmÀllÀ ainutlaatuisuuttaan.