Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma Yhdistettynä muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdä vanhoista goottilaisista elementeistä uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympäristössä. Kiinnostuneena siitä, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittää provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissä vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja käyttäjien välistä suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jäljennösmateriaalina, leikattiin epätavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne värjäisivät iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Collier

Eves Weapon

Collier Eeva-ase on valmistettu 750 karaatin ruususta ja valkokulta. Se sisältää 110 timanttia (20,2 kt) ja koostuu 62 segmentistä. Kaikilla niillä on kaksi täysin erilaista ulkonäköä: Sivusta katsottuna segmentit ovat omenanmuotoisia, ylhäältäpäin näkyy V: n muotoisia viivoja. Jokainen segmentti on jaettu sivuttain, jotta saadaan aikaan jousikuormitustehoste, joka pitää timantteja - timantteja pidetään vain jännityksellä. Tämä korostaa edullisesti kirkkautta, kirkkautta ja maksimoi timanttien näkyvän säteilyn. Se mahdollistaa erittäin kevyt ja selkeä muotoilu kaulakorun koosta huolimatta.

Rengas

Wishing Well

Rengas Vieraillessaan unelmissaan ruusutarhassa, Tippy tuli toiveeseen, jota ympäröivät ruusut. Siellä hän katsoi kaivoon ja näki yötähteiden heijastuksen ja toivoi. Yötähteitä edustavat timantit, ja rubiini symboloi hänen syvintä intohimoaan, unelmiaan ja toivojaan, jotka hän teki toivomusvoimallaan. Tässä mallissa on mukautettu ruusuleikkaus, kuusikulmainen rubiinikynsi, joka on asetettu 14 K kiinteästä kullasta. Pienet lehdet on veistetty luonnollisten lehtien tekstuurin osoittamiseksi. Rengasnauha tukee tasaista yläosaa ja kaareutuu hiukan sisäänpäin. Rengaskoot on laskettava matemaattisesti.

Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillä kiireisillä päivillä, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitää tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epätasainen pinta.

Riipus

Taq Kasra

Riipus Taq Kasra, joka tarkoittaa kasran kaaria, on nyt Irakissa olevan Sasanin kuningaskunnan muistomerkki. Tätä Taq-kasran geometriasta ja entisten suvereniteettien suuruudesta inspiroitua riipusta, joka oli niiden rakenteessa ja subjektivismissä, on käytetty tässä arkkitehtuurimenetelmässä tämän ilmapiirin luomiseksi. Tärkein ominaisuus on se moderni muotoilu, joka on tehnyt siitä kappaleen, jolla on selkeä näkymä siten, että se muodostaa sivunäkymän tunnelilta ja tuo subjektivismin ja muodostaa etunäkymän, jonka se on tehnyt kaarevaksi tilaksi.

Naisten

Utopia

Naisten Yina Hwang inspiroi tässä kokoelmassa pääasiassa symmetrisiä ja epäsymmetrisiä muotoja, joissa on ripaus maanalaista musiikkikulttuuria. Hän kuratoi tätä kokoelmaa keskeisen itsensä omaksumisen hetkensä perusteella luodakseen kokoelman toimivia, mutta abstrakteja vaatteita ja asusteita, jotka ilmentävät kokemuksensa tarinaa. Projektin kaikki painot ja kankaat ovat alkuperäisiä ja kankaiden pohjassa hän käytti pääasiassa PU-nahkaa, satiini-, Power Mash- ja Spandex-valmisteita.