Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin nÀkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittÀmÀt ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, ettÀ saadaan aikaan illuusio liikkeestÀ ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitÀ, missÀ kulmassa ne nÀkyvÀt.

Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessÀ, koska se tasapainottaa jÀrjestyksen ja kaaoksen vÀlillÀ. HyvÀ muotoilu luodaan samasta jÀnnitteestÀ. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystÀ pysyÀ avoimena nÀille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivÀt johda jÀykkÀÀn ja kylmÀÀn työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivÀt anna työtÀ, joka ei ilmaise itseÀÀn. NÀiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elÀmÀn tanssista.

Mekko

Nyx's Arc

Mekko Kun valo tunkeutuu ikkunoiden lÀpi hienolla tasolla, saadaan aikaan esteettinen valaistus, valaistus, joka tuo ihmiset huoneeseen, kun salaperÀinen ja hiljainen mieli, kuten Nyx salaperÀisellÀ ja hiljaisella, kÀyttÀÀ laminoituja kankaita ja kierrÀ porrastettavaksi tÀllainen kauneuden tulkinta.

Kaulakoru

Extravaganza

Kaulakoru TyylikÀs kylmÀlaite, joka on inspiroinut röyhelöistÀ, muinaisista kaulakoristeista, joita voit nÀhdÀ monissa kauniissa maalauksissa XVI ja XVII vuosisadalla. Ominaista nykyaikainen ja moderni muotoilu, yksinkertaistaen tyypillistÀ röyhelötyyliÀ yrittÀen tehdÀ siitÀ moderni ja nykyaikainen. Hienostunut efekti, joka antaa kÀyttÀjÀlle tyylikkyyttÀ, mustien tai valkoisten vÀrien kÀyttÀminen mahdollistaa useita yhdistelmiÀ modernin ja puhtaan suunnittelun kanssa. Yksiosainen kaulakoru, joustava ja kevyt. Ei-arvokas materiaali, mutta huippumuodilla vaikuttava muotoilu, joka tekee tÀstÀ vÀriaineesta paitsi jalokiven myös uuden kehon koristeen.

Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidÀttÀÀ jatkuvasti kÀyttÀytymistÀmme ja pysÀyttÀÀ meidÀt kuolleiksi teillÀmme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiÀ ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lÀhtien. Taivaan ÀkillisestÀ tummenemisesta ja auringon pilviÀ aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkÀ pelon, epÀilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jÀttÀÀ kestÀvÀn vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestÀ. Suunnittelu yrittÀÀ vangita auringon ja kuun salaperÀisen luonnon ja kauneuden.

Ylelliset KengÀt

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset KengÀt Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltÀÀn Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengÀt yhdistÀvÀt vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestÀ alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. KengÀn siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillÀ ja muilla ylenmÀÀrÀisillÀ koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten kÀsityölÀisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nÀhtÀvissÀ.