Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Doppio

Rengas Tämä on mystisen luonteenomainen jännittävä jalokivi. ”Doppio” kulkee spiraalimuodossaan kahteen suuntaan, symboloimalla miesten aikaa: heidän menneisyyttään ja tulevaisuuttaan. Se kantaa hopeaa ja kultaa, jotka edustavat ihmishengen hyveiden kehitystä koko historiansa aikana maan päällä.

Rengas Ja Riipus

Natural Beauty

Rengas Ja Riipus Luonnonkauneus -mallisto luotiin kunnianosoituksena Amazonin metsälle, joka ei kuulu vain Brasilialle, vaan koko maailmalle. Tämä kokoelma yhdistää luonnon kauneuden ja feminiinisten käyrien aistillisuuden, missä korut muotoilevat ja hyväilevät naisen vartaloa.

Kaulakoru

Sakura

Kaulakoru Kaulakoru on erittäin joustava ja valmistettu erilaisista kappaleista, jotka on juotettu saumattomasti yhteen kaskadia varten kauniisti naisten kaula-alueella. Oikealla puolella olevat keskellä olevat kukat pyörivät ja on sallittua käyttää vasempaa lyhyempää kaulakorun osaa erikseen rintakoruna. Kaulakoru on erittäin kevyt, ottaen huomioon kappaleen 3D-muoto ja monimutkaisuus. Sen bruttopaino on 362,50 grammaa. Valmistettu on 18 karaattia, kivillä ja timanteilla 518,75 karaattia.

Silkki Foulard

Passion

Silkki Foulard "Passion" on yksi "Regards" -objekteista. Taita silkkihuivi hienosti taskuaukkoon tai kehystä se taideteokseksi ja tee se kestämään eliniän. Se on kuin peli - jokaisella esineellä on enemmän kuin yksi toiminto. "Terveiset" ilmentävät lempeää korrelaatiota vanhojen käsityötaiteiden ja nykyaikaisten muotoiluesineiden välillä. Jokainen muotoilu on ainutlaatuinen taideteos ja kertoo erilaisen tarinan. Kuvittele paikka, jossa jokainen pieni yksityiskohta kertoo tarinan, jossa laatu on elämän arvo ja suurin luksus on totta itsellesi. Tässä kohtaa "Terveisin" tapaa sinut. Anna taiteen tavata sinut ja vanheta kanssasi!

Korukokoelma

Future 02

Korukokoelma Project Future 02 on korumallisto, jossa on hauska ja elinvoimainen kierre, joka on inspiroitu ympyräteoreista. Jokainen pala on luotu tietokoneavusteisella suunnitteluohjelmistolla, rakennettu kokonaan tai osittain selektiivisellä lasersintraus- tai teräs 3D-tulostustekniikalla ja viimeistelty käsin perinteisillä hopeaseptintekniikoilla. Kokoelma saa inspiraatiota ympyrän muodosta, ja se on suunniteltu huolellisesti visualisoimaan Euclidean-lauseet kuvioita ja kannettavan taiteen muotoja edustaviksi, tällä tavoin uutta alkua; lähtökohta jännittävään tulevaisuuteen.

Trenssi

Renaissance

Trenssi Rakkaus ja monipuolisuus. Kaunis tarina, joka on painettu kankaaseen, räätälöinti ja konsepti tästä trenssitakista kaikkien muiden mallistovaateiden rinnalle. Teoksen ainutlaatuisuus on varmasti kaupunkisuunnittelu, minimalistinen kosketus, mutta mikä tässä todella yllättävää, se saattaa pikemminkin olla sen monipuolisuus. Sulje vain silmäsi, kiitos. Ensinnäkin, sinun pitäisi nähdä vakava henkilö, joka on menossa hänen vakavan..sininen työ. Ravista nyt päätäsi ja heti edessäsi on kirjoitettu sininen kaivostakki, jossa on joitain magneettisia ajatuksia. Käsin kirjoitettu. Rakkaudella, uuvuttavaa!