Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

The Sunshine

Rintakoru Ominaisuus tÀmÀn koru on, ettÀ tÀssÀ kÀytettiin suuri kivi monimutkainen muoto, joka on asetettu nÀkymÀtön (ilma) runko. Korujen suunnittelu-nÀkymÀ avaa vain kivit, jotka piilottavat kokoonpanoteknologian. Itse kiveÀ pitÀvÀt kaksi, hÀiritsemÀtöntÀ kiinnikettÀ ja ohut levy, joka on tÀynnÀ timantteja. TÀmÀ levy on perusta kaikille tukirakenteen rintakoruille. Se pitÀÀ ja toinen kivi. Koko koostumus tehtiin mahdolliseksi hienon pÀÀhiomakiven jÀlkeen.

Rengas

Pollen

Rengas Jokainen pala on tulkinta fragmentista luonnosta. Luonnosta tulee tekosyy antaa elÀmÀ jalokiviÀ, leikkiÀ tekstuurivaloilla ja varjoilla. Tavoitteena on tarjota koru tulkituilla muodoilla, kuten luonto suunnittelee heille herkkyydellÀÀn ja aistillisuudellaan. Kaikki kappaleet on kÀsintehty korostamaan jalokivien tekstuurit ja erityispiirteet. Tyyli on puhdas pÀÀstÀkseen kasvien elÀmÀn aineeseen. Tuloksena saadaan pala, joka on ainutlaatuinen ja ajaton, syvÀsti yhteydessÀ luontoon.

Mukautuvat Korut

Gravity

Mukautuvat Korut Vaikka 2000-luvulla korkean nykyaikaisen tekniikan, uusien materiaalien tai ÀÀrimmÀisen uusien muotojen kÀyttö on usein vÀlttÀmÀtöntÀ innovaatioiden tekemiselle, Gravity osoittaa pÀinvastaista. Gravitaatio on kokoelma muokattavia koruja, joissa kÀytetÀÀn vain lankaa, hyvin vanhaa tekniikkaa ja painovoimaa, ehtymÀtöntÀ resurssia. Kokoelma koostuu suuresta mÀÀrÀstÀ hopea- tai kultaelementtejÀ, erilaisilla kuvioilla. Jokainen niistÀ voidaan yhdistÀÀ helmiin tai kiveihin ja riipuksiin. Mallisto on niin monien korujen ÀÀrettömyys.

Naisten

The Hostess

Naisten Daria Zhiliaevan tutkinnon kokoelma kÀsittelee naisellisuutta ja maskuliinisuutta, voimaa ja haurautta. Kokoelman inspiraatio on perÀisin venÀlÀisen kirjallisuuden vanhasta sadusta. Kuparivuoren emÀntÀ on taikuussuojelija kaivosmiestÀ vanhasta venÀlÀisestÀ sadusta. TÀssÀ kokoelmassa voit nÀhdÀ kauniin suoraviivaisen avioliiton, joka on inspiroitunut kaivostyöntekijöiden virkapukujen ja VenÀjÀn kansallispukujen sirojen mÀÀrien mukaan. Tiimin jÀsenet: Daria Zhiliaeva (suunnittelija), Anastasiia Zhiliaeva (suunnittelijan avustaja), Ekaterina Anzylova (valokuvaaja)

KĂ€silaukku, Iltapussi

Tango Pouch

KÀsilaukku, Iltapussi Tango-pussi on erinomainen laukku, jolla on todella innovatiivinen muotoilu. Se on kannettava taideteos, jota rannekekahva kuluttaa. Sen avulla kÀdet ovat vapaat. SisÀllÀ on tarpeeksi tilaa ja taittuva magneettisulkimen rakenne antaa odottamattoman helpon ja laajan aukon. Pussi on valmistettu pehmeÀstÀ vahatusta vasikannahasta uskomattoman miellyttÀvÀlle kÀdensijalle ja turvonneille sivusisÀkkeille. Tarkoituksena on kontrastia ns. Lasitetusta nahasta valmistetun pÀÀrakenteen kanssa.

Vaatteet

Bamboo lattice

Vaatteet Vietnamissa nÀemme bambuhilatekniikkaa monissa tuotteissa, kuten veneissÀ, huonekaluissa, kanahÀkeissÀ, lyhtyissÀ ... Bambuhila on vahva, edullinen ja helppo valmistaa. Visiokseni on luoda lomakohteena kÀytettÀvÀ muodinmuutos, joka on jÀnnittÀvÀ ja siro, hienostunut ja viehÀttÀvÀ. Sovelin tÀtÀ bambuhihlatietoa joihinkin muotiin muuntamalla raaka, kova sÀÀnnöllinen hila pehmeÀksi materiaaliksi. Suunnitteluni yhdistÀvÀt perinteet nykyaikaiseen muotoon, hilakuvion kovuuden ja hienon kankaan hiekan pehmeyden. Keskityn muotoon ja yksityiskohtiin, tuoden viehÀtys ja naisellisuus kÀyttÀjÀÀn.