Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kytketty Kello

COOKOO

Kytketty Kello COOKOO ™, maailman ensimmäinen suunnittelija älykello, joka yhdistää analogisen liikkeen digitaaliseen näyttöön. Kellossa on erittäin siistien linjojen ja älykkäiden toimintojen ikoninen muotoilu. Älypuhelimen tai iPadin ensisijaiset ilmoitukset ovat kello. COOKOO App ™ -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita kytkettyä elämäänsä valitsemalla, mitkä ilmoitukset ja hälytykset he haluavat vastaanottaa ranteeseensa. Mukautettavan COMMAND-painikkeen painaminen antaa kameran etäkäyttöön, musiikin toiston kaukosäätimellä, yhden painikkeen Facebook-sisäänkirjautumisen ja monia muita vaihtoehtoja.

Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Olga

Kannettavan Tietokoneen Kotelo Kannettavan tietokoneen kotelo erityisellä hihnalla ja kiinnitä toinen kotelojärjestelmä. Materiaalin suhteen otin kierrätetyn nahan. On olemassa useita värejä, joista kukin voi valita oman. Tavoitteenani oli tehdä selkeä, mielenkiintoinen kannettava tietokonekotelo, jossa on helppo hoitaa hoitojärjestelmä ja jossa voit kiinnittää toisen kotelon, jos joudut kantamaan tutkittavissa olevia Mac book pro- ja Ipad- tai mini Ipad -laitteita mukanasi. Voit kantaa kotelon alla sateenvarjoa tai sanomalehteä. Helposti vaihdettava kotelo joka päivä vaativaksi.

Sadetakki

UMBRELLA COAT

Sadetakki Tämä sadetakki on yhdistelmä sadetakkia, sateenvarjoa ja vedenpitäviä housuja. Sääolosuhteista ja sateen määrästä riippuen se voidaan säätää eri suojaustasoille. Hänen ainutlaatuinen ominaisuutensa on, että siinä yhdistyvät sadetakki ja sateenvarjo yhdessä esineessä. ”Sateenvarjo-sadetakki” käsissäsi on vapaa. Se voi myös olla täydellinen urheilutoimintaan, kuten polkupyöräilyyn. Lisäksi tungosta kadulla et törmää muihin sateenvarjoihin, kun sateenvarjo-huppu ulottuu hartioidesi yläpuolelle.

Rengas

Doppio

Rengas Tämä on mystisen luonteenomainen jännittävä jalokivi. ”Doppio” kulkee spiraalimuodossaan kahteen suuntaan, symboloimalla miesten aikaa: heidän menneisyyttään ja tulevaisuuttaan. Se kantaa hopeaa ja kultaa, jotka edustavat ihmishengen hyveiden kehitystä koko historiansa aikana maan päällä.

Kaulakoru

Sakura

Kaulakoru Kaulakoru on erittäin joustava ja valmistettu erilaisista kappaleista, jotka on juotettu saumattomasti yhteen kaskadia varten kauniisti naisten kaula-alueella. Oikealla puolella olevat keskellä olevat kukat pyörivät ja on sallittua käyttää vasempaa lyhyempää kaulakorun osaa erikseen rintakoruna. Kaulakoru on erittäin kevyt, ottaen huomioon kappaleen 3D-muoto ja monimutkaisuus. Sen bruttopaino on 362,50 grammaa. Valmistettu on 18 karaattia, kivillä ja timanteilla 518,75 karaattia.