Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsilaukku, Iltapussi

Tango Pouch

Käsilaukku, Iltapussi Tango-pussi on erinomainen laukku, jolla on todella innovatiivinen muotoilu. Se on kannettava taideteos, jota rannekekahva kuluttaa. Sen avulla kädet ovat vapaat. Sisällä on tarpeeksi tilaa ja taittuva magneettisulkimen rakenne antaa odottamattoman helpon ja laajan aukon. Pussi on valmistettu pehmeästä vahatusta vasikannahasta uskomattoman miellyttävälle kädensijalle ja turvonneille sivusisäkkeille. Tarkoituksena on kontrastia ns. Lasitetusta nahasta valmistetun päärakenteen kanssa.

Vaatteet

Bamboo lattice

Vaatteet Vietnamissa näemme bambuhilatekniikkaa monissa tuotteissa, kuten veneissä, huonekaluissa, kanahäkeissä, lyhtyissä ... Bambuhila on vahva, edullinen ja helppo valmistaa. Visiokseni on luoda lomakohteena käytettävä muodinmuutos, joka on jännittävä ja siro, hienostunut ja viehättävä. Sovelin tätä bambuhihlatietoa joihinkin muotiin muuntamalla raaka, kova säännöllinen hila pehmeäksi materiaaliksi. Suunnitteluni yhdistävät perinteet nykyaikaiseen muotoon, hilakuvion kovuuden ja hienon kankaan hiekan pehmeyden. Keskityn muotoon ja yksityiskohtiin, tuoden viehätys ja naisellisuus käyttäjään.

Timanttisormus

The Great Goddess Isida

Timanttisormus Isida on 14 K kultarengas, joka liukuu sormellesi luoden viehättävän ilmeen. Isida-renkaan julkisivua koristavat ainutlaatuiset elementit, kuten timantit, ametistat, sitriinit, tsavoriitti, topaasi ja täydennetty valkoisella ja keltaisella kullalla. Jokaisella kappaleella on oma määritelty materiaalinsa, joten se on ainutlaatuinen. Lisäksi viipaloitujen jalokivien tasainen lasimainen julkisivu heijastaa erilaisia valonsäteitä erilaisissa olosuhteissa, lisääen renkaaseen yksinoikeuden.

Kaulakoru

Scar is No More a Scar

Kaulakoru Suunnittelun takana on dramaattinen tuskallinen tarina. Sitä innoitti unohtumaton kiusallinen armeni vartalooni, jonka 12-vuotiaana vahvisti voimakas ilotulitus. Yrittäessään peittää sen tatuoinnilla, tatuoija varoitti minua, että olisi pahempaa peittää pelo. Jokaisella on arpi, jokaisella on hänen unohtumaton tuskallinen tarinansa tai historiansa, paras ratkaisu paranemiseen on oppia kohtaamaan se ja voittamaan se voimakkaasti sen sijaan, että peittäisit tai yrittäisit paeta siitä. Siksi toivon, että koruja käyttävät ihmiset voivat tuntea olonsa vahvemmaksi ja positiivisemmaksi.

Kytketty Kello

COOKOO

Kytketty Kello COOKOO ™, maailman ensimmäinen suunnittelija älykello, joka yhdistää analogisen liikkeen digitaaliseen näyttöön. Kellossa on erittäin siistien linjojen ja älykkäiden toimintojen ikoninen muotoilu. Älypuhelimen tai iPadin ensisijaiset ilmoitukset ovat kello. COOKOO App ™ -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita kytkettyä elämäänsä valitsemalla, mitkä ilmoitukset ja hälytykset he haluavat vastaanottaa ranteeseensa. Mukautettavan COMMAND-painikkeen painaminen antaa kameran etäkäyttöön, musiikin toiston kaukosäätimellä, yhden painikkeen Facebook-sisäänkirjautumisen ja monia muita vaihtoehtoja.

Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Olga

Kannettavan Tietokoneen Kotelo Kannettavan tietokoneen kotelo erityisellä hihnalla ja kiinnitä toinen kotelojärjestelmä. Materiaalin suhteen otin kierrätetyn nahan. On olemassa useita värejä, joista kukin voi valita oman. Tavoitteenani oli tehdä selkeä, mielenkiintoinen kannettava tietokonekotelo, jossa on helppo hoitaa hoitojärjestelmä ja jossa voit kiinnittää toisen kotelon, jos joudut kantamaan tutkittavissa olevia Mac book pro- ja Ipad- tai mini Ipad -laitteita mukanasi. Voit kantaa kotelon alla sateenvarjoa tai sanomalehteä. Helposti vaihdettava kotelo joka päivä vaativaksi.