Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Adrenaliinin Injektori

EpiShell

Adrenaliinin Injektori EpiShell on enemmän kuin lääkinnällinen laite kuljettajien jokapäiväisessä elämässä, mutta ystävällinen elämän auttaja. Se on käyttäjäkeskeinen ratkaisu epinefriini-injektorin kantajille. Tarkoituksena on vähentää käyttäjien pelkoa injektorin käytöstä, muistuttaa potilaita kantamasta sitä päivittäin ja intuitiivisempaa tehdä injektio hätätilanteessa. Siinä on integroitu matkapuhelinlaturi, Bluetooth-yhteys, ääniohjaus ja vaihdettava ulkokuori. Älypuhelimen sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti hallita sen toimintoja, kuten IFU, Bluetooth-yhteys, hätäyhteys ja Refill / Exp.

Projektin nimi : EpiShell, Suunnittelijoiden nimi : Hong Ying Guo, Asiakkaan nimi : .

EpiShell Adrenaliinin Injektori

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.