Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Adrenaliinin Injektori

EpiShell

Adrenaliinin Injektori EpiShell on enemmän kuin lääkinnällinen laite kuljettajien jokapäiväisessä elämässä, mutta ystävällinen elämän auttaja. Se on käyttäjäkeskeinen ratkaisu epinefriini-injektorin kantajille. Tarkoituksena on vähentää käyttäjien pelkoa injektorin käytöstä, muistuttaa potilaita kantamasta sitä päivittäin ja intuitiivisempaa tehdä injektio hätätilanteessa. Siinä on integroitu matkapuhelinlaturi, Bluetooth-yhteys, ääniohjaus ja vaihdettava ulkokuori. Älypuhelimen sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti hallita sen toimintoja, kuten IFU, Bluetooth-yhteys, hätäyhteys ja Refill / Exp.

Projektin nimi : EpiShell, Suunnittelijoiden nimi : Hong Ying Guo, Asiakkaan nimi : .

EpiShell Adrenaliinin Injektori

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.