Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Adrenaliinin Injektori

EpiShell

Adrenaliinin Injektori EpiShell on enemmän kuin lääkinnällinen laite kuljettajien jokapäiväisessä elämässä, mutta ystävällinen elämän auttaja. Se on käyttäjäkeskeinen ratkaisu epinefriini-injektorin kantajille. Tarkoituksena on vähentää käyttäjien pelkoa injektorin käytöstä, muistuttaa potilaita kantamasta sitä päivittäin ja intuitiivisempaa tehdä injektio hätätilanteessa. Siinä on integroitu matkapuhelinlaturi, Bluetooth-yhteys, ääniohjaus ja vaihdettava ulkokuori. Älypuhelimen sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti hallita sen toimintoja, kuten IFU, Bluetooth-yhteys, hätäyhteys ja Refill / Exp.

Projektin nimi : EpiShell, Suunnittelijoiden nimi : Hong Ying Guo, Asiakkaan nimi : .

EpiShell Adrenaliinin Injektori

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.