Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

ICICLE

Tuoli Mielestäni istuimet ovat tärkeimmät ja miellyttävimmät jäsenet sisustussuunnittelussa. Lisäksi sillä on poikkeukselliset roolit ulkona ja sisätiloissa .Aina tuolit ovat paikka istua, levätä ja rentoutua saavuttaessasi. Lisäksi kaikilla on hyvä tunne tästä kysymys. Nyt mitä tapahtuisi, jos luotettavasta ja ihanasta osasta tulee väkivaltaisia ja epävarmoja elementtejä? Tämän tunteen haluan näyttää.

Projektin nimi : ICICLE, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

ICICLE Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.