Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

ICICLE

Tuoli Mielestäni istuimet ovat tärkeimmät ja miellyttävimmät jäsenet sisustussuunnittelussa. Lisäksi sillä on poikkeukselliset roolit ulkona ja sisätiloissa .Aina tuolit ovat paikka istua, levätä ja rentoutua saavuttaessasi. Lisäksi kaikilla on hyvä tunne tästä kysymys. Nyt mitä tapahtuisi, jos luotettavasta ja ihanasta osasta tulee väkivaltaisia ja epävarmoja elementtejä? Tämän tunteen haluan näyttää.

Projektin nimi : ICICLE, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

ICICLE Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.