Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

ICICLE

Tuoli Mielestäni istuimet ovat tärkeimmät ja miellyttävimmät jäsenet sisustussuunnittelussa. Lisäksi sillä on poikkeukselliset roolit ulkona ja sisätiloissa .Aina tuolit ovat paikka istua, levätä ja rentoutua saavuttaessasi. Lisäksi kaikilla on hyvä tunne tästä kysymys. Nyt mitä tapahtuisi, jos luotettavasta ja ihanasta osasta tulee väkivaltaisia ja epävarmoja elementtejä? Tämän tunteen haluan näyttää.

Projektin nimi : ICICLE, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

ICICLE Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.