Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Verkkokaupan Verkkosivusto

Noritake

Verkkokaupan Verkkosivusto Vuotta sitten tehty, tämä oli lippulaiva suunnitteluprojekti, kun litteä muotoilu ei ollut trendi. Tämä muotoilu sisältää tuotteiden laattojen muotoilun ja koko sivuston verkkojärjestelmän. Luin myös alatunnisteeseen ainutlaatuisen tuotemerkin, jossa on hieno, mutta yksityiskohtainen typografia. Tämän verkkosivukonseptin tarkoituksena oli luoda yksinkertainen, tyylikäs muotoilu, joka oli järkevää käyttää asianmukaisia välilyöntejä ja tasaisia sisustuselementtejä.

Projektin nimi : Noritake, Suunnittelijoiden nimi : Jade(Jung Kil) Choi, Asiakkaan nimi : Noritake.

Noritake Verkkokaupan Verkkosivusto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.